mi 9 lite vs 9t

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhan34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xperia z3
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, yeni telefon alacağım bu ikisi arasında kaldım. Şuanda fiyat olarak iyi bilindik bir markanın sitesinde ikisi de aynı fiyatta. 9t nin kamerası sorun çıkarıyor mu? yani bozulma, takılma, açılmama gibi bir sorun yapıyor mu? veya kullanıma olumsuz bir etkisi var mı? Hangi telefonu almamı önerirsiniz. Son olarak kamera bozulursa tamir fiyatı ne kadar oluyor hiç başına gelen oldu mu? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar merhaba, yeni telefon alacağım bu ikisi arasında kaldım. Şuanda fiyat olarak iyi bilindik bir markanın sitesinde ikisi de aynı fiyatta. 9t nin kamerası sorun çıkarıyor mu? yani bozulma, takılma, açılmama gibi bir sorun yapıyor mu? veya kullanıma olumsuz bir etkisi var mı? Hangi telefonu almamı önerirsiniz. Son olarak kamera bozulursa tamir fiyatı ne kadar oluyor hiç başına gelen oldu mu? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Burada bolca konuşuldu hocam. Mi 9T Tavsiyemdir

batuhan34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xperia z3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Burada bolca konuşuldu hocam. Mi 9T Tavsiyemdir
evet o konuyu okudum ama mi 9t 'nin kamerası hakkında uzun süreli kullanan birinin yorumunu göremedim.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
evet o konuyu okudum ama mi 9t 'nin kamerası hakkında uzun süreli kullanan birinin yorumunu göremedim.
O konu sahibi ile aynı zamanda Popup kamaraya geçtim. Şükür bir sıkıntım yok hocam

batuhan34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xperia z3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca 3000 tl ye kadar farklı telefon öneriside yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt