Stock ROM'larda o dediğini yapman imkansız olay hocam. Custom ROM'larda var ama kurup kurmama işi size kalmış.Arkadaşlar imei atılmış mi 9 lite aldım. Ben bu google arama ve mesajlar uygulamas7nı sevmiyorum. Bu romu kurarsak xiaminin kendi dialer ve sms uygulaması gelirmi. Yada hangi stok romu kurarsak xiaominin kendi uygulamaları gelir. Şu anda telefonda miui global 11.3.4.0 (PFCEUXM) VAR
Hocam eu rom, custom rom oluyor. Bizdeki stock rom EEA Global ROM. Ben de aynı cihazı kullanıyorum ama maalesef stock da yok o uygulamalar. :/Hocam bir yerde okudum avrupa romunda varmış diye o nasıl oluyor
Soru - Miui Dialer, Contact and Messages Uygulamaları Hk. bu konuda bir arkadaş yazmış hocam euromda oluyo diye.
Aynen öyle. Yeni cihazlarda artık böyle. Yapacak pek bir şey yok hocam.Anladım hocam yani bu konunun başındaki romuda yüklesem birşeye yaramıyacak. Yine googlenin mesajlar ve rehber uygulaması gelecek. o zaman uğraşmaya değmez.
Şimdi baktım da bana gelmemiş neden acepYeni güncelleme geldi...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam gelir illa ki. Bana geldi ama netim kısıtlı, öyle bakışıyoruz güncelleme sayfasıyla.Şimdi baktım da bana gelmemiş neden acep