Evet, CC9 görünüyor.bu romu yükleyince sizde de telefon modeli CC9 olarak mı görünüyor ?
Konunun ilk sayfasında, 5.mesajda cevaplanmış Hocam. Konudaki Global kararlı, Sizin Kullandığınız Avrupa kararlı rom, yükleyemezsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Ben bu romu root twrp olmadan yükleyebilir miyim bootloade Kilit açık iken. Bendeki romdan farklı mı. Özellikle telefon ses kaydı yapıyor mu
Sizin kullanmış olduğunuz rom Avrupa Kararlı hocam. Bu konuyu inceleyebilirsiniz.
Rom - Mi 9 Lite / Mi CC9 MIUI 11 EEA Avrupa Kararlı Rom V11.3.5.0.PFCEUXM İndirme Bağlantıları
Ana Başlık - Sıkça Sorulan Sorular
İlk Defa Xiaomi kullanıyorum ne yapmam lazım? Eğer cihazınızı yurt içi garantili olarak aldıysanız her hangi bir işlem yapmanıza gerek kalmaksızın açıp kullanabilirsiniz. Yurt dışından (veya yurtdışından getiren birinden ) satın aldıysanız; Pasaport bilgilerinizle E-Devlet üzerinden IMEI kayıt...forum.miuiturkiye.net
merhaba, ben fastboota düşmüş bir cihaz satın aldım. Buna dün archesm hocamın paylastıgı romu yükledim. Ancak 2. simi taktığımda belirli süre sonra hat acil çağrılara düşüyor. Cihazın imeisini sorguladığımda bu çıkıyor;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sanırım global sürüm. Bu paylaştığınız romu kurabilir miyim?
teşekkür ederimFastboot rom ile temiz kurulum yapabilirsiniz .