Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RecoveryMi 9 Lite / Mi CC 9 Twrp 3.3.1-0302 Tek Tuş Yükleme Aracı
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...
By.TRabZonLu™ hocam selamlar. miui 12 android 11 sürümündeyim global rom. eu rom kurmak istiyorum da bu tek tuş twrp yükleme aracı android 11 olan cihazımda çalışır mı? aynı şekilde android 11 uyumlu olan twrp dosyası mı yüklemeliyim direk cihazımda hiç twrp kurulu değil de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hasanusluoğlu aynı şekilde hocam sizlere de sormak istiyorum ilk defa twrp kuracağım android 11 miui 12 global rom kullanıyorum. trabzonlu hocamın paylaşmış olduğu tek tuş twrp yükleme ile kurabilir miyim? yoksa android 11 için ayrı bir twrp dosyası mı lazım yardımcı olabilir misiniz?
By.TRabZonLu™ hocam selamlar. miui 12 android 11 sürümündeyim global rom. eu rom kurmak istiyorum da bu tek tuş twrp yükleme aracı android 11 olan cihazımda çalışır mı? aynı şekilde android 11 uyumlu olan twrp dosyası mı yüklemeliyim direk cihazımda hiç twrp kurulu değil de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hasanusluoğlu aynı şekilde hocam sizlere de sormak istiyorum ilk defa twrp kuracağım android 11 miui 12 global rom kullanıyorum. trabzonlu hocamın paylaşmış olduğu tek tuş twrp yükleme ile kurabilir miyim? yoksa android 11 için ayrı bir twrp dosyası mı lazım yardımcı olabilir misiniz?
İlk defa twrp kuracaksanız ilk bu tek tıkla kurulumu yapın. Ardından hasanusluoğlu nun verdiği linkteki twrp yi indirip twrp içinden install recovery diyerek güncelleyebilirsiniz.