- Adım
- Yasin
- Cihazım
- mi 9 lite 64gb
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir buçuk yıldır mi 9 lite kullanıyorum. Cihazım haftada bir ya da iki haftada bir kendi kendine kapanıyor. Herhangi bir işlem yaparken değil, hani masanın üstünde bırakırsınız iki saat dokunmazsınız, sonra ekranı açıp bakarsınız bir arayan soran var mı diye. İşte benim de böyle. Bir bakıyorum, cihaz kapalı.
Hatta şöyle bir durum daha var. Normalde cihazı sabah ilk açtığımda üç saniye basılı tutarak açıyorum. Bunda bir sorun yok ancak cihaz eğer gün içinde kendi kendine kapanırsa bu sefer cihazı açmak için en az sekiz dokuz saniye basılı tutarak açabiliyorum.
İki ya da üç ayda bir cihazı sıfırlıyorum belki düzelir diye ancak buna rağmen halen sorun devam ediyor.
Cihaz daha önce bir kez garanti kapsamında servise gönderildi ancak bakımları yapılıp geri gönderildi, yani orada bir sorun bulamadılar.
Sizce tekrar servise göndermeli miyim?
Bu tarz bir sorunla karşılaşan birisi var mı diye sormak istedim.
MIUI sürümü 12.5.0.1 Kararlı (RFCRUXM)
Android sürümü 11 RKQ1.200826.002
Hatta şöyle bir durum daha var. Normalde cihazı sabah ilk açtığımda üç saniye basılı tutarak açıyorum. Bunda bir sorun yok ancak cihaz eğer gün içinde kendi kendine kapanırsa bu sefer cihazı açmak için en az sekiz dokuz saniye basılı tutarak açabiliyorum.
İki ya da üç ayda bir cihazı sıfırlıyorum belki düzelir diye ancak buna rağmen halen sorun devam ediyor.
Cihaz daha önce bir kez garanti kapsamında servise gönderildi ancak bakımları yapılıp geri gönderildi, yani orada bir sorun bulamadılar.
Sizce tekrar servise göndermeli miyim?
Bu tarz bir sorunla karşılaşan birisi var mı diye sormak istedim.
MIUI sürümü 12.5.0.1 Kararlı (RFCRUXM)
Android sürümü 11 RKQ1.200826.002