Yardım Mi 9 Lite bootloop problemi

mehmetyagci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Yağcı
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Rom 11.3
Telefon Modeli
Mi 9 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar merhaba. Mi 9 Lite telefonumda cihazi bul özelliği nedeniyle problem yasiyordum. Uygulama wifi'ya baglanmaya calisirken hata veriyor, sonrasinda da MIUI'in kapanip acilmasina neden oluyordu. Bunun uzerine adb üzerinden telefona baglanti yaparak cihazi bul (com.xiaomi.finddevice) uygulamasini kaldirdim. Telefonu yeniden baslatmaya calistigimda ise mi ve android logolarini gorup biraz bekledikten sonra surekli recovery ekranina atiyor. Recovery ekranindan wipe cache yapmayi denedim ancak secenek olarak yalnizca wipe all çıkıyor. İcinde de onemli verilerim var, kaybetmek istemem. Android dunyasina yeni degilim ancak bu tarz ileri duzey bilgim de yok. Forumlarda arastirdigim kadariyla tam bir cozum onerisi alamadim. Destekleriniz icin simdiden tesekkur ederim. bu arada cihazin bootload kilidi sanirim acik degil.

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Arkadaslar merhaba. Mi 9 Lite telefonumda cihazi bul özelliği nedeniyle problem yasiyordum. Uygulama wifi'ya baglanmaya calisirken hata veriyor, sonrasinda da MIUI'in kapanip acilmasina neden oluyordu. Bunun uzerine adb üzerinden telefona baglanti yaparak cihazi bul (com.xiaomi.finddevice) uygulamasini kaldirdim. Telefonu yeniden baslatmaya calistigimda ise mi ve android logolarini gorup biraz bekledikten sonra surekli recovery ekranina atiyor. Recovery ekranindan wipe cache yapmayi denedim ancak secenek olarak yalnizca wipe all çıkıyor. İcinde de onemli verilerim var, kaybetmek istemem. Android dunyasina yeni degilim ancak bu tarz ileri duzey bilgim de yok. Forumlarda arastirdigim kadariyla tam bir cozum onerisi alamadim. Destekleriniz icin simdiden tesekkur ederim. bu arada cihazin bootload kilidi sanirim acik degil.
Umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar, kötü olmuş. :/

Ve de ÖNCE ARAŞTIRIP, sonra işlem yapmanız daha iyi olurdu sizin için; önce işlem yapıp, sonra araştırmak/yardım istemek değil hocam.

Oyla:

mehmetyagci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Yağcı
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar, kötü olmuş. :/

Ve de ÖNCE ARAŞTIRIP, sonra işlem yapmanız daha iyi olurdu sizin için; önce işlem yapıp, sonra araştırmak/yardım istemek değil hocam.
Tesekkurler hocam. Aslinda adb ile Xiaomi'nin gereksiz bazi uygulamalarini bu sekilde kaldirdim. Find device da sistem icin elzem bir uygulama olmadigi icin sorun olmayacagini düşündüm ancak yanilmisim maalesef.

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Tesekkurler hocam. Aslinda adb ile Xiaomi'nin gereksiz bazi uygulamalarini bu sekilde kaldirdim. Find device da sistem icin elzem bir uygulama olmadigi icin sorun olmayacagini düşündüm ancak yanilmisim maalesef.
Bekleyelim bakalım. Forumda duyarlı ve çok becerikli arkadaşlar var. Yardımcı olacaklardır hocam.

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Oyla:

mehmetyagci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Yağcı
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Recovery modda iken dosyalarınıza erişebilmeniz gerekiyor diye biliyorum. Bu şekilde önemli belge vb yedekledikten sonra burada anlatılan yöntemle telefonunuzu kurtarabilirsiniz diye düşünüyorum. Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım
Cok teşekkürler hocam. Burada fastboot ile tekrar kurulum yapabiliyoruz diye göruyorum. Dosyaları wipe ediyor mu acaba? Bilginiz var mi?

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Cok teşekkürler hocam. Burada fastboot ile tekrar kurulum yapabiliyoruz diye göruyorum. Dosyaları wipe ediyor mu acaba? Bilginiz var mi?
Hocam bu şekilde tgz romu kurarsanız ki tek seçenek o görünüyor telefon sıfırlanır

Oyla:
Üst Alt