Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de Miui 11.3.4 global resmi rom kullanıyorum bunlar da aldığım değerler. Sürekli dizi-film izleyen biri olarak hiç 9-10 saatin altına düştüğünü görmedim.
hangi romdasınız hocam ? kulalndığınız modul filan varmı ? genelde neler yaparsınız telefonda ? oyun vb ? benimde buna çok uzak değil ama sizinki maşallah çok iyi gerçekten.
hangi romdasınız hocam ? kulalndığınız modul filan varmı ? genelde neler yaparsınız telefonda ? oyun vb ? benimde buna çok uzak değil ama sizinki maşallah çok iyi gerçekten.
global rom galiba nasıl geldiyse öyle , gün içinde 1 saat intagram takılıyorum ,akşamları brawl star oynarım onun dışında arama vs pek bişi yaptığım sayılmaz bu günlerde
global rom galiba nasıl geldiyse öyle , gün içinde 1 saat intagram takılıyorum ,akşamları brawl star oynarım onun dışında arama vs pek bişi yaptığım sayılmaz bu günlerde
Hocam mi room a geçmeyi düşünüyorum ama ekran kilidini açtıktan sonra simgelerin gözükmeme sorunu var dendi sizde de var mı aynı sıkıntı.Beta da galiba bu sorun.
Hocam mi room a geçmeyi düşünüyorum ama ekran kilidini açtıktan sonra simgelerin gözükmeme sorunu var dendi sizde de var mı aynı sıkıntı.Beta da galiba bu sorun.
malesef var hocam. ama ben dert etmiyorum sırf bunun içinde tekrar romla uğraşamam bu yüzden yeni sürümü bekliyorum. simgeler görünmediğinde hızlı topa basıp geçiyorum ekrana. mi room kullndığım en iyi rom açıkçası. miuimix te fena değil ama çok değişik bug lar çıkabiliyor.