- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Xiaomi 12 8/256
- Konular
- 7
Miui 10 ile geldi hocam, açılışta gelen güncelleme ilede10.3.6.0 oldu. Stok 2 tane tema yüklü zaten ikisinde de denedim aynı.Miui 11 ile mi geldi cihaz o yüzden farklıdır yada temalara bir bakın.
Miui 10 ile geldi hocam, açılışta gelen güncelleme ilede10.3.6.0 oldu. Stok 2 tane tema yüklü zaten ikisinde de denedim aynı.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Tema marketten farklı temalara bir göz atayım o zamanTelefona özel farklı olabilir yeni çıktığı için eskisini istiyorsanız tema marketinden temalara bakın. Çıkar illaki.
Arkadaşlar Merhaba,
Bugün eşime Mi 9 Lite aldık. Önceki telefonundan (Mi 6) yedeklerini vs. kurduk ancak arama ekranı bizim alıştığımız miui arayüzündeki gibi değil. Miui arayüzündeki arama ekranı hepsinde aynı olması gerekmiyor mu?
Evet hocam rehber ve mesajlar menüsüde farklı görünüyor. Sebebi hakkında bir bilginiz var mı?Mesajlar menüsüde farklı olmalı sanırım.Kontrol edebilir misiniz ?
Miui arayüzünden alışınca yadırgıyor insan açıkcası hocam. Yapılacak bir şey yok gibi görünüyor o zaman, açıklamanız için de ayrıca teşekkür ederim.Xiaomi son çıkardığı Mi 9t Pro dada aynı uygulamayı yaptı.Standart MIUI uygulamaları yerine Google uygulamalarını varsayılan olarak romlara ekliyor farklı olmasının sebebi bu.Anlaşılan Mi 9 Lite içinde aynı uygulamayı yapmışlar.