- Adım
- pppww
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 1
yurtdışı 128gb mi 9 lite almak istiyorum sıfır yardımcı olurmusunuz
Özelden numarasını ilettim hocam.istanbulda yaşamıyorumda havale sonrası kargoyla bir kere dolandırıldım birdaha yaşamak istemiyorum istanbula gidebilirim güvenilir bir satıcı varsa yardımcı olursan adres telefon vs
çok geçmiş olsun hocam bu tür olaylar üzüyor bizigeçen ay yurtdışı cihaz satan birisini buldum önce havale sonra kargo yapılcak dedi ilk başta güvenmedim sonra ona para gönderenlerin dekontlarını gönderdi bende attım sonra adam beni engellemiş gittim karakola gittim şikayet için telefon başka birisinin üzerine hat eft dekont adı başkasının üzerine arıyan başkası kısacası bunlar profosyonel dolandırıcı dedi polis şikayet etsende sonuç alamazsın dedi. böylece 2500 liram gitti kısacası.
Yok hocam maalesef.. WhatsApp üstünden iletişime geçebilirsiniz sefa hocamla, yoğunluktan dolayı cevap veremiyordur, musait değildir..telefonları açmıyor başka bir satıcı varmı önerebileceğiniz
Hocam sıfır dan farksız 128 6 mavi var elimde uygun fiyata verebilirimyurtdışı 128gb mi 9 lite almak istiyorum sıfır yardımcı olurmusunuz
Hocam hala arıyormusun mi 9 litehocam nerde yaşıyosunuz fiyat verebilirmisin
Fiyat nedir hocam anneme telefon arıyorum da ama maalesef bütçemiz kurtarmayabilirHocam hala arıyormusun mi 9 lite