Soru Mi 9 imei sonrası şebeke sorunu

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
S.a iyi forumlar öncelikle
Ben mi 9 kullanıyorum cihazım imei repair yapılmış şehir merkezinde sıkıntı yok ama çalıştığım yer kırsal olduğundan zaten şebeke sıkıntısı var.
Yanımdaki arkadaşlarım aynı hat ile 2 3 diş 4.5 g çekerken ben sadece E çekebiliyorum Network Signal guru ile bandların resmini atıyorum acaba IMEI repair olmuş cihaza göre normal mi yoksa IMEI atarken yanlış yapılmış tekrardan attırsam daha iyi mi olur yardımcı olur musunuz deneyimsizim bu konuda
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Bulunduğum yerde sanırım istasyon band20 bu neden ile bende şebeke sorunu var bu band 20 geri gelir mi sorum bu :)

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim cihaz mi 9 8/128 kırsalda çalıştığım için sorunum hala devam ediyor bir bilen hocamla konuştum 3 4 gün sonra eve gittiğimde uzaktan bağlantı ile orjinal qnc dosyası ile IMEI işlemi yapılacak. Düzelme garantisi verdi imei atarken yanlış işlem yapılmış.

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Benim cihaz mi 9 8/128 kırsalda çalıştığım için sorunum hala devam ediyor bir bilen hocamla konuştum 3 4 gün sonra eve gittiğimde uzaktan bağlantı ile orjinal qnc dosyası ile IMEI işlemi yapılacak. Düzelme garantisi verdi imei atarken yanlış işlem yapılmış.

Tam da bundan bahsediyorum bendeki cihaz da mi 9 ve imei atılmış bu neden ile band20 yok bende de band 20 yi aktif etmenin yollarına bakıyorum. umarum çözüme kavuşuruz. konunuzu takip ediyorum gelişmelerden haberdar ederseniz memnun olurum.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Tam da bundan bahsediyorum bendeki cihaz da mi 9 ve imei atılmış bu neden ile band20 yok bende de band 20 yi aktif etmenin yollarına bakıyorum. umarum çözüme kavuşuruz. konunuzu takip ediyorum gelişmelerden haberdar ederseniz memnun olurum.
Tabi ki hocam haberdar ederim

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Cihazınız Global pazar için üretilen versiyon ise büyük ihtimalle donanım desteği vardır. modem güncellemesi yada destekleyen bir rom varsa gelebilir. Donanım desteği yoksa zaten yapacak birşey yok.
Bu konulara göz atabilirsin.

Üstadım bilgileriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Sorunum cihazımda donanımsal olarak band20 mevcut. Ancak kontrol ettiğimde band20 sinyaller içerisinde mevcut değil. İmei atılır iken yapılan bir yanlışdan dolayı sanırım.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Üstadım bilgileriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Sorunum cihazımda donanımsal olarak band20 mevcut. Ancak kontrol ettiğimde band20 sinyaller içerisinde mevcut değil. İmei atılır iken yapılan bir yanlışdan dolayı sanırım.
Rica ederim Hocam. Sizin profilde cihaz mi 5 görünüyor :) Cihazınız mi 9 ise elbette band 20 desteği var. O zaman imei işlemi sorunlu. Bildiğim kadarıyla bir kaç farklı şekilde imei işlemi yapılıyor. işini iyi yapan birileri bu sorunununuzu ortadan kaldırabilir. Kolay gelsin.

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Rica ederim Hocam. Sizin profilde cihaz mi 5 görünüyor :) Cihazınız mi 9 ise elbette band 20 desteği var. O zaman imei işlemi sorunlu. Bildiğim kadarıyla bir kaç farklı şekilde imei işlemi yapılıyor. işini iyi yapan birileri bu sorunununuzu ortadan kaldırabilir. Kolay gelsin.

Profili değiştirmeyi unuttum haklısın :) mi 5 kalmış düzenlemeliyim hemen :)

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Profili değiştirmeyi unuttum haklısın :) mi 5 kalmış düzenlemeliyim hemen :)
Profildeki telefonunuzun düzelmesinden sonra da, kullandığınız telefonunuzun da düzelmesini temenni ederim. Yes~~

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5

Bu işlem için ücret alınacak mı ? Ve yapacak olan arkadaşın iletişim bilgilerini paylaşır mısınız ? bende bi görüşme sağlayım :)

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Forum da bir arkadaşın desteği ile benim sorunum çözüldü :) cihazımda band20 aktif ve yaşamış olduğum sorun çözüldü :)

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Forum da bir arkadaşın desteği ile benim sorunum çözüldü :) cihazımda band20 aktif ve yaşamış olduğum sorun çözüldü :)

Gözünüz aydın, güle güle kullannın.

Oyla:
Üst Alt