Yardım Mi 9 güncelleme yükleme

bykewel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 11.1 9.10.17
Telefon Modeli
mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Ben eu rom yüklemiştim ama her güncelleme geldiğinde güncelleme yüklendikten sonra twrp recovery ekranında kaldığı için twrpden wipe yaparak yüklemek istemiyorum Normal güncelleme geldiğinde indirip normal yüklemem için hangi sürümü kullanmam gerekiyor.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ben eu rom yüklemiştim ama her güncelleme geldiğinde güncelleme yüklendikten sonra twrp recovery ekranında kaldığı için twrpden wipe yaparak yüklemek istemiyorum Normal güncelleme geldiğinde indirip normal yüklemem için hangi sürümü kullanmam gerekiyor.
Hocam romu eu nun sayfasından indirip telefona atın ve twrp ye girerek, yine twrp üzerinden romu seçerek yüklemeniz yapmanız gerekir. Bunun twrp sürümü ile ilgisi yok. Custom romların en sağlıklı yükleme yöntemi bu şekilde. ;)

Oyla:

bykewel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 9
Konular
3
Hocam romu eu nun sayfasından indirip telefona atın ve twrp ye girerek, yine twrp üzerinden romu seçerek yüklemeniz yapmanız gerekir. Bunun twrp sürümü ile ilgisi yok. Custom romların en sağlıklı yükleme yöntemi bu şekilde. ;)
bu şekilde yaptığımda twrp recoveryde kalıyor factory reset atmam gerekiyor her yeni rom yüklediğimde. dediğim olayın olması için global rom mu yüklemem gerekiyor. bir de global mı eu mu önerirsiniz?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
bu şekilde yaptığımda twrp recoveryde kalıyor factory reset atmam gerekiyor her yeni rom yüklediğimde. dediğim olayın olması için global rom mu yüklemem gerekiyor. bir de global mı eu mu önerirsiniz?
Normal şartlarda eğer Android sürümü değişmediği sürece romu yükledikten sonra 2 wipe yapmanız yeterli hocam. Tavsiye içinde eu ya devam edebilirsiniz ;)

Oyla:
Üst Alt