- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
Aşağıdakş rehber konular üzerinden Temiz kurulum yaparak kurabilirsinizmi9 cihazımız imei repair li şebeke bozmadan sürüm yükseltmek ve aynı zamanda telefonu sıfırlamak mümkünmü rehber varmı ?
Kurmak istediğiniz romu indiriniz .Magisk indiriniz.
* Cihazınızı TWRP modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* Twrp ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
* Kurulumunu yapmak istediğiniz romu cihazınıza aktarınız/kopyalayınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Romu seçiniz.
* Romu seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra,sol alt köşeden Art dalvik / cache yapınız ve Navigasyon tuşlarını kullanarak twrp ana menüden Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz *Magisk zıp dosyasını telefon da ki Twrp klasörüne kopyalayınız.
*TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını seçip flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
* Cihazınızı TWRP modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* Twrp ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
* Kurulumunu yapmak istediğiniz romu cihazınıza aktarınız/kopyalayınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Romu seçiniz.
* Romu seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra,sol alt köşeden Art dalvik / cache yapınız ve Navigasyon tuşlarını kullanarak twrp ana menüden Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz *Magisk zıp dosyasını telefon da ki Twrp klasörüne kopyalayınız.
*TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını seçip flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...
forum.miuiturkiye.net
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...
forum.miuiturkiye.net