- Adım
- Barış
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10
- Konular
- 1
evet hayırlı uğurlu olsun bugün itibariyle ota dan güncelleme geldi
Konuya uzak-foruma yeni üye biri olarak soruyorum: OTA üreticinin update mekanizması oluyor, değil mi? Yani telefonda Ayarlar->Telefon Hakkında kısmından gelen orijinal güncelleme? Eşimde Mi 9T Pro var, o güncellemeyi bir kaç gün önce aldı fakat bende- Mi 9'da bir değişiklik olmadı. Buradan indirip mi halletsem biraz daha mı beklesem bilemedim.evet hayırlı uğurlu olsun bugün itibariyle ota dan güncelleme geldi
Bence bekleyin olmadı bölge değiştirin cihazi yeniden başlatıp deneyin tekrar tekrar evet ota resmi yazılım tamamen stabil olan telefon hakkında bölümüne düşeKonuya uzak-foruma yeni üye biri olarak soruyorum: OTA üreticinin update mekanizması oluyor, değil mi? Yani telefonda Ayarlar->Telefon Hakkında kısmından gelen orijinal güncelleme? Eşimde Mi 9T Pro var, o güncellemeyi bir kaç gün önce aldı fakat bende- Mi 9'da bir değişiklik olmadı. Buradan indirip mi halletsem biraz daha mı beklesem bilemedim.
Tavsiye edeceğiniz bir bölge var mı?Bence bekleyin olmadı bölge değiştirin cihazi yeniden başlatıp deneyin tekrar tekrar evet ota resmi yazılım tamamen stabil olan telefon hakkında bölümüne düşen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence bekleyin olmadı bölge değiştirin cihazi yeniden başlatıp deneyin tekrar tekrar evet ota resmi yazılım tamamen stabil olan telefon hakkında bölümüne düşe
HindistanTavsiye edeceğiniz bir bölge var mı?
Yüklemeyi tavsiye edermisiniz beta sürümmüMİ 9Güncelleme ve Kurulum Talimatları
EEA Avrupa Kararlı Rom
V12.5.1.0.RFAEUXM
[ Android 11 ]
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Ota Rom indirme bağlantısı
* Recovery rom indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.
Recovery Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom indirme bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir
Bilgilendirme
* Stabil Beta Recovery rom olarak yayınlanmıştır.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Ben cevaplayayım. Beta sürümü değil Rom. Konuda belirtildiği gibi akıcı ve gayet kararlı bir rom.Beta sürüm mü? Bu sürümü tavsiye edermisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yüklemeyi tavsiye edermisiniz beta sürümmü
Mİ 9Güncelleme ve Kurulum Talimatları
EEA Avrupa Kararlı Rom
V12.5.1.0.RFAEUXM
[ Android 11 ]
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Ota Rom indirme bağlantısı
* Recovery rom indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.
Recovery Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom indirme bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir
Bilgilendirme
* Stabil Beta Recovery rom olarak yayınlanmıştır.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir