Yardım Mi 8SE nereden almalıyım?

QuantumQampoze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Soru başlıkta görüldüğü gibi. Mi 8SE modeli hem donanımı hemde tasarımı ile çok hoşuma gitti. Köşeli yapısı, 5.88 inç ekranı, işlemcisi falan derken ciddi anlamda bu telefonu almayı düşünüyorum.
Sorularıma gelecek olursak;
- Öncelikle telefonu nereden almalıyım? İthalatçı garanti ile garantisiz cihaz arasında 1000 liradan fazla fark var. Sahibinden de satan satıcılar var ama buradan alışveriş yapan oldu mu? Ve bir sorun yaşadı mı?
- Telefondan genel olarak memnun musunuz? Yani kronik diyebileceğimiz bir sıkıntısı var mı?
- Bu kayıtlı IMEI numaraları farklı cihazlara mı ait yoksa ithalat yoluyla kaydedilen IMEI olarak mı görünüyor?
Şimdilik sorularım bu şekilde Mi 8SE kullanıcıları bilgilendirme yaparsa çok memnun olurum. İyi forumlar.

QuantumQampoze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Arkadaşlar telefonu bugün alacağım ama telefona fatura kesmediklerini söylüyorlar. Yurtdışı cihazı da olsa fatura kesilmiyor mu?

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Oyla:

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
ya kardeşim amma abartmışınız yok sıfırlama yada yazılım atınca imeil falan silinirmiş yok 4g çekmez yok kapanır hiç de alakası yok 4g de çekiyor kapanma riskide yok 750 tl pasaport kayıt parası verecegine bir telefon daha alırsınız ben senelerdir xiaomi modellerini kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım hepside imeil atılma rahat olun :D

Oyla:
Üst Alt