Yardım Mi 8SE nereden almalıyım?

QuantumQampoze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Soru başlıkta görüldüğü gibi. Mi 8SE modeli hem donanımı hemde tasarımı ile çok hoşuma gitti. Köşeli yapısı, 5.88 inç ekranı, işlemcisi falan derken ciddi anlamda bu telefonu almayı düşünüyorum.
Sorularıma gelecek olursak;
- Öncelikle telefonu nereden almalıyım? İthalatçı garanti ile garantisiz cihaz arasında 1000 liradan fazla fark var. Sahibinden de satan satıcılar var ama buradan alışveriş yapan oldu mu? Ve bir sorun yaşadı mı?
- Telefondan genel olarak memnun musunuz? Yani kronik diyebileceğimiz bir sıkıntısı var mı?
- Bu kayıtlı IMEI numaraları farklı cihazlara mı ait yoksa ithalat yoluyla kaydedilen IMEI olarak mı görünüyor?
Şimdilik sorularım bu şekilde Mi 8SE kullanıcıları bilgilendirme yaparsa çok memnun olurum. İyi forumlar.

burakergin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
mi 5
Konular
11
Hiç biri kayıtlı değil kaçak imei atıyorlar = ) pasaport kaydı yapmaz hiç biri ayrıca pasaport kayıtlı demedikçe onun da fiyatı düşük olmaz 618 lira ücreti var çünkü
Migors ta hepsiburada da satılanlarda çakma imei mi var?

Oyla:

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Ben 3 hafta önce sahibinden den semers iletişimden aldım.128gb 6gb Mavi renk, 1800tl. Cihaz kayıtlı.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Güncelleme ve ya yazılım yüklerseniz gitme ihtimali var bilginize ,

ancak söyle bir durum var , içine atılan telefonun özellikleri ne ise o kadar operatör destek verir mesela 4g ile ilgili hiç bir işlem yapamazsınız , yada internet ayarlarını yollamazlar , 750 tl civarı şu an kayıt ücreti ,

İmei atılmış hocam. 2 hatta.

Oyla:

QuantumQampoze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Şuanda yorumları okudum da bir çekindim açıkçası. Yazılımla IMEI gitmesi falan büyük sorun ki gördüğüm kadarıyla bu telefondaki herşey yazılım. Ama bu boyutlarda bu donanımda ve bu fiyata bir telefon yok piyasada. Hepsi kallavi telefonlar.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Şuanda yorumları okudum da bir çekindim açıkçası. Yazılımla IMEI gitmesi falan büyük sorun ki gördüğüm kadarıyla bu telefondaki herşey yazılım. Ama bu boyutlarda bu donanımda ve bu fiyata bir telefon yok piyasada. Hepsi kallavi telefonlar.

neden sorun olsun ki orjinal de 8 ay çalışıyor

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Yazılımsal da aslında uğraşılmıyor bir kere sonra unutuyorsunuz , update edeyim şunu deneyim bunu deneyim derken ayarı kaçıyor ,

4 ay bir sim 4 ay 2 sim açık 8 ay öyle çalışır sonra ister imei atarsınız ister pasaport kaydı yaptırtıorsınız 750 TL gibi bir fiyatı var pasaportun

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt