Çözüldü Mi 8se fastboot çıkmıyor

Zannadar 49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 11ProMax
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.2
Telefon Modeli
Mİ 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Hocalarım bilgilerinize son derece ihtiyacım var çünkü çok çaresiz bir halde kaldım ve çözüm bulamıyorum daha önce cihazda twrp vardı fakat rom değiştirme sonrası twrp magisk olmadığı için gitmiş tekrar kurmaya çalışıyor oem kilidi açık usb hata ayıklama açık twrp aracını çalıştırdığım zaman cihaza bağlanıyor yeniden başlatma ekranına geldiğinde ses var ama bilgisayar cihazı görmüyor o yüzden hata yanıtı veriyor manuel yüklemeye çalıştığım zamanda aynı sorun fastboot moduna geçtiğimde bilgisayar telefonu görmüyor ve herhangibir işlem yapamıyorum modem dosyası atamadığım için şebekede yok lütfen ama lütfen yardımcı olun rica ediyorum siz değerli üstadlardan bilgilerinize ihtiyacım var

Zannadar 49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 11ProMax
Meslek
Öğrenci
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli hocam sorunu daha açık bir şekilde izah edeyim cihazda şuan twrp yok rom atma sonrası twrp gitti Mİ 8 SE de rom sonrası modem dosyası atılmadığı zaman şebeke gelmiyor modem dosyası atmam içinde twrp kurmam lazım telefon şuan çalışır vaziyette fakat twrp olmadığı için modem dosyası atamıyorum manuel kurmayı denedşm otomatik aracı denedim ama hepsinde fastboot a girip yüklediği için sorun çıkıyor telefon kapatılıp fastboot moduna geçtiği zaman bağlandı diye ses çıkıyor ama kontrol ettiğim zaman aygıt gözükmüyor gözükmeyincede herhangibir işlem yapamıyorum ama cihazı açıp dosyaları aktarı seçtiğim zaman görüyor kapatıldığı zaman gidiyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Değerli hocam sorunu daha açık bir şekilde izah edeyim cihazda şuan twrp yok rom atma sonrası twrp gitti Mİ 8 SE de rom sonrası modem dosyası atılmadığı zaman şebeke gelmiyor modem dosyası atmam içinde twrp kurmam lazım telefon şuan çalışır vaziyette fakat twrp olmadığı için modem dosyası atamıyorum manuel kurmayı denedşm otomatik aracı denedim ama hepsinde fastboot a girip yüklediği için sorun çıkıyor telefon kapatılıp fastboot moduna geçtiği zaman bağlandı diye ses çıkıyor ama kontrol ettiğim zaman aygıt gözükmüyor gözükmeyincede herhangibir işlem yapamıyorum ama cihazı açıp dosyaları aktarı seçtiğim zaman görüyor kapatıldığı zaman gidiyor
kapalı bağladığınızda Aygıt yöneticisinde Android soru işareti şeklinde aygıt felan gözüküyor mu?

Oyla:

Zannadar 49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 11ProMax
Meslek
Öğrenci
Konular
6
kapalı bağladığınızda Aygıt yöneticisinde Android soru işareti şeklinde aygıt felan gözüküyor mu?
Değerli hocam açık olduğu zaman taşınabilir aygıtlarda gözüküyor fakat şuan dediğim şekilde fastboot moduna aldım taşınabilir aygıtlar menüsü çıkmıyor ANDROİD DEVİCE menüsü var üstüne tıkladığım zamanda ANDROİD BOATLADER DEVİCE çıkıyor
,

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
attığım rehberden faydalanın..

Oyla:

Zannadar 49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 11ProMax
Meslek
Öğrenci
Konular
6
attığım rehberi uygulayın :)
Hocam bilgisizliğimi mağzur görün ama attığınız rehber fastboot ekranında kalanlar için bir çözüm bulmuş ama benim cihazım açılıyor işlemleri vs yapıyorum açıp kapatabiliyorum ama şebekeyi getirmem için twrp kurmam lazım twrp kurmam içinde bu sorunu çözmem lazım iki farklı pc den denedim ikisindede aynı sorun fastboot a girince ses var ama hem bilgisayarım menüsünde hemde aygıt yöneticisi taşınabilir aygıtlar bölümünde çıkmıyor ve şebekesiz telefon çok zor bana bir kesin çözüm sunma şansınız yokmu

Oyla:

Zannadar 49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 11ProMax
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Hocalarım lütfen gerçekten sizi meşgul etmek istemem ama şebeksiz bir telefon gerçekten zor yardımınıza ihtiYACIM VAR BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN

Oyla:
Üst Alt