Çözüldü Mi 8se fastboot çıkmıyor

Zannadar 49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 11ProMax
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.2
Telefon Modeli
Mİ 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Hocalarım bilgilerinize son derece ihtiyacım var çünkü çok çaresiz bir halde kaldım ve çözüm bulamıyorum daha önce cihazda twrp vardı fakat rom değiştirme sonrası twrp magisk olmadığı için gitmiş tekrar kurmaya çalışıyor oem kilidi açık usb hata ayıklama açık twrp aracını çalıştırdığım zaman cihaza bağlanıyor yeniden başlatma ekranına geldiğinde ses var ama bilgisayar cihazı görmüyor o yüzden hata yanıtı veriyor manuel yüklemeye çalıştığım zamanda aynı sorun fastboot moduna geçtiğimde bilgisayar telefonu görmüyor ve herhangibir işlem yapamıyorum modem dosyası atamadığım için şebekede yok lütfen ama lütfen yardımcı olun rica ediyorum siz değerli üstadlardan bilgilerinize ihtiyacım var

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam bir iki tavsiye verebilirim.
Kesin çözüm diyemem öncelikle pcden driverlari silin Xiaomi nin kendi suite uygulamasını indirip kurun güncel driverlari kurar otomatik

USB ayıklama modu kapat aç yapın.
Geliştirici seçeneklerinde başka değişiklik yaptı iseniz eski haline getiriniz.
Son olarak bu işlemleri Windows 7 kurulu bir pcde deneyin hocam.
Windows 8 ve 10 sorun çıkarabiliyor bu konularda

Oyla:

Zannadar 49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 11ProMax
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Hocam bir iki tavsiye verebilirim.
Kesin çözüm diyemem öncelikle pcden driverlari silin Xiaomi nin kendi suite uygulamasını indirip kurun güncel driverlari kurar otomatik

USB ayıklama modu kapat aç yapın.
Geliştirici seçeneklerinde başka değişiklik yaptı iseniz eski haline getiriniz.
Son olarak bu işlemleri Windows 7 kurulu bir pcde deneyin hocam.
Windows 8 ve 10 sorun çıkarabiliyor bu konularda
otomatik yükleme aracındaki twrp yi adını değiştirip minibal adb fastboot klasörüne attım sonra cmd komut satırını gerekn cümleleri yazdıktan sonra oldu ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim hayırlı günler dilerim bütün üstadlara

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
açık hocam açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama aracı çalıştırdığım zaman sürekli hata veriyor tekrar manuel yüklemeyi deniyeceğim
Manuel her zaman kullandığım yöntem komutları ezberledigimiz için bizde sıkıntı yok 3 dosyası yeterli herşeyi yapmak için

otomatik yükleme aracındaki twrp yi adını değiştirip minibal adb fastboot klasörüne attım sonra cmd komut satırını gerekn cümleleri yazdıktan sonra oldu ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim hayırlı günler dilerim bütün üstadlara
İsim hatası mı bunca uğrasa sebeb olan yani giggle~~giggle~~giggle~~giggle~~giggle~~giggle~~giggle~~ drunk~~

Oyla:

Zannadar 49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 11ProMax
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Manuel her zaman kullandığım yöntem komutları ezberledigimiz için bizde sıkıntı yok 3 dosyası yeterli herşeyi yapmak için

İsim hatası mı bunca uğrasa sebeb olan yani giggle~~giggle~~giggle~~giggle~~giggle~~giggle~~giggle~~ drunk~~
giggle~~party~~

magisk kuralımda hocam bir daha uğraştırmasın bizi link verme şansınız varmı magisk ile ilgili

Oyla:

general2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
Hocalarım lütfen gerçekten sizi meşgul etmek istemem ama şebeksiz bir telefon gerçekten zor yardımınıza ihtiYACIM VAR BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN
aynı sorun bende de var şuan

box la yapılır diyorlar

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım