Yardım Mi 8Lite vs Redmi Note7

Xiaomiiiii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
A
Cihazım
Casper
Konular
4
İki cihaz arasında kaldım ön kamerada fotoğraf çekimi hangisi iyiyse onu tercih edicem youtubede 2 karşılaştırma videosu izledim birinde Mi 8lite diğerinde Redmi Note7nin ön kamerası daha iyi gözüküyor karar veremedim bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
herkese selam farlı formda emaktar yöneticiyim. form alt yapısı aynı tema olunca hiç bir zorluk çekmedim :)
Telefon almayı düşünüyordum bu konuyu konuşuyordum ki kendimi burada buldum.
mi lite 6 gb almayı düşünüyordum, ankette açmıştım ardından bir arkadaş note 7 ye bekle deyince merakla araştırdım. ama türkiye satışı henüz yok, hiç bir yerde açıklamada görmedim. önümüzdeki haftaya kadar açıklanmazsa lite 8 alacağım clap~~
Forumlar farklı olsa da, gönüller bir olsun hocam... "Farklı forum"danım bende, isminizden tanıdım... Vaktin varsa; Note 7'yi beklemeni tavsiye ederim, ama normal yollardan ülkemize gelmesi bana göre 1-2 ayı bulabilir... ;)

Oyla:

fikoloji

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fikoloji
Cihazım
a7
Konular
1
mi 8 liteyi dün sipariş verdim bu gün elime geldi. henüz hiç birşey yapmadım. şarj olayına kafam takıldı %3 şarja taktım 14:05 şu anda saat 17:01 şarj %98 oldu biraz yavaş geldi belkide ilk şarj diye böyle oldu, bütün özellikler kapalı sim bile takılı değildi anlamadım yani başka bi yerde şunu okudum :
ilK testim şarj süresi oldu.
30 dk > %37
60 dk > %71
90 dk > %96
100dk > %100

bana bir tık yavaş geldi. kendi kullandığım a7 2015 tabi batarya problemli var gerçi ama çok çabuk dolup (1-1,5 saat) şarj bitmesi sadece alo dersen 12 saat fln.

yüz tanıma çok iyi çalışıyor. tabi özellik aktif olması için bölgeyi hongog yaptım. (belkide bunu yaptıktan sonra 1 eksi gördüm youtubede trendelere bakınca hep yurtdışı müzikler veya videolar mevcut)

ses eski taka telefona göre tatmin edici

1 kere görüşme yaptım avize ve mikrofon başarılı,

*tek sormak istediğim bir şey mevcut, el alışkanlığı ekranda aşağıdan yukarı çekince direk google'e atıyor kendini, samsungda da vardı bi şekilde kapadım ama bunda o işlemi bulamadım. henüz ara yüze alışamadığım için sürekli parmağımı yukarı çekiyorum ve google açıyor bunu nasıl kapatabilirim

hepinize ilginizden dolayı teşkkür ederim
veliazak sizede teşekkürler

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
mi 8 liteyi dün sipariş verdim bu gün elime geldi. henüz hiç birşey yapmadım. şarj olayına kafam takıldı %3 şarja taktım 14:05 şu anda saat 17:01 şarj %98 oldu biraz yavaş geldi belkide ilk şarj diye böyle oldu, bütün özellikler kapalı sim bile takılı değildi anlamadım yani başka bi yerde şunu okudum :
30 dk > %37
60 dk > %71
90 dk > %96
100dk > %100

bana bir tık yavaş geldi. kendi kullandığım a7 2015 tabi batarya problemli var gerçi ama çok çabuk dolup (1-1,5 saat) şarj bitmesi sadece alo dersen 12 saat fln.

yüz tanıma çok iyi çalışıyor. tabi özellik aktif olması için bölgeyi hongog yaptım. (belkide bunu yaptıktan sonra 1 eksi gördüm youtubede trendelere bakınca hep yurtdışı müzikler veya videolar mevcut)

*tek sormak istediğim bir şey mevcut, el alışkanlığı ekranda aşağıdan yukarı çekince direk google'e atıyor kendini, samsungda da vardı bi şekilde kapadım ama bunda o işlemi bulamadım. henüz ara yüze alışamadığım için sürekli parmağımı yukarı çekiyorum ve google açıyor bunu nasıl kapatabilirim

Aldığınız cihaz hızlı şarj destekliyor ama kutusundan normal şarj cihazı çıkıyor.Süreyi kısaltmak için hızlı şarj adaptörü kullanabilirsiniz.

Xiaomi Orijinal Quick Charge 3.0 Şarj Aleti

Oyla:

fikoloji

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fikoloji
Cihazım
a7
Konular
1
Aldığınız cihaz hızlı şarj destekliyor ama kutusundan normal şarj cihazı çıkıyor.Süreyi kısaltmak için hızlı şarj adaptörü kullanabilirsiniz.

Xiaomi Orijinal Quick Charge 3.0 Şarj Aleti

evet anladım farkı :) görseli ekledim, içinden böyle şarj aletinin çıkması üzdü beni, 5-10 tl paraya kıyıp içine kılıfı koymaları çok hoş olmakla adaptörün böyle olması nahoş geldi ;(

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    320,1 KB · Görüntüleme: 13
  • WhatsApp Image 2019-03-09 at 17.25.37.jpeg
    WhatsApp Image 2019-03-09 at 17.25.37.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 13
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
30 dk > %37
60 dk > %71
90 dk > %96
100dk > %100

Sorunsuzca, kazasız belasız kullanmak nasip olsun... Yes~~

Oyla:

fikoloji

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fikoloji
Cihazım
a7
Konular
1
Sorunsuzca, kazasız belasız kullanmak nasip olsun... Yes~~
inşallah teşekkürler,
peki sorduğum bi soru vardı onu yapma şansımız var mı ?
sizi yormayım tekrar paylaşayım :

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
inşallah teşekkürler,
peki sorduğum bi soru vardı onu yapma şansımız var mı ?
sizi yormayım tekrar paylaşayım :
O konuda bilgim yok ama ayarlara girip arama bölümüne kısayol yazıp çıkan menüleri kurcalamak lazım.

Oyla:

fikoloji

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fikoloji
Cihazım
a7
Konular
1
O konuda bilgim yok ama ayarlara girip arama bölümüne kısayol yazıp çıkan menüleri kurcalamak lazım.
teşekkür ederim bunu yine tekrarlayayım belki bilen vardır :)
sormak istediğim bir şey mevcut, el alışkanlığı ekranda aşağıdan yukarı çekince direk google'e atıyor kendini, samsungda da vardı bi şekilde kapadım ama bunda o işlemi bulamadım. henüz ara yüze alışamadığım için sürekli parmağımı yukarı çekiyorum ve google açıyor bunu nasıl kapatabilirim ?

Oyla:
Üst Alt