Yardım Mi 8'de Videoları Tv'ye Yansıtmada Donma ve Pikselleşme Sorunu

• Konbuyu başlatan Schirip
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 28K

Schirip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
14
Ekranı tv'ye yansıttıktan sonra video izlerken tv'de donarak gösteriyor. Ancak aynı anda telefond donma olmuyor. Televizyon Samsung 40F6470. Diğer telefonlarda ve tabletlerde bu sorun olmuyor. Bu sorun yalnızca bende mi var acaba? Daha önce bunu deneyimlemiş arkadaşlar deneyimlerini ve önerilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
USB den hdmi kablo mu. Xiaomi lerde mhl yok diye biliyorum. Hangi cihaz ile kullanıyorsunuz. Any cast link var mı
AnyCast görüntü aktarım kiti, cihazınıza yükleyebileceğiniz bir program değil. AnyCast'in kendi HDMI kablosuyla televizyona takıyorsunuz. Telefonunuzu kablosuz ekran/wifi üzerinden direkt televizyona yansıtıyorsunuz.

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Her ne kadar kullandığımız cihazlarda kablosuz ekran özelliği olsa da televizyona görüntü yansıtma sırasında donma yada kopmaların yaşanması normal bir durum ve wifinin çekim kalitesiyle alâkalı.
Kablosuz ekran yansıtma özelliğini kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem, AnyCast görüntü aktarma kitini kullanmalarıdır. Bu cihaz sayesinde sağlıklı bir görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Üstelik 1080p full HD kalitesinde...
Ben bir kaç aydır kullanıyorum ve gayet memnunum.
Mirascreen 5G cihazı tavsiye edebilirim.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi5s de ekran yansıtma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Arada bir , 1-2 denemeden sonra bağlanıyor. Bunun dışında kaliteli ve sorunsuz görüntü alıyorum. 16-9, 18-9 ve çentik olayını xda dan araştırmanızı tavsiye ederim. Oyunlar bile tam uyumlu değil. Çünkü çentik teknoloji üstü bir buluştur. Hiç bişey ona yetişemiyor.

Oyla:

Asln0110

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi note3
Konular
11
Her ne kadar kullandığımız cihazlarda kablosuz ekran özelliği olsa da televizyona görüntü yansıtma sırasında donma yada kopmaların yaşanması normal bir durum ve wifinin çekim kalitesiyle alâkalı.
Kablosuz ekran yansıtma özelliğini kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem, AnyCast görüntü aktarma kitini kullanmalarıdır. Bu cihaz sayesinde sağlıklı bir görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Üstelik 1080p full HD kalitesinde...
Ben bir kaç aydır kullanıyorum ve gayet memnunum.[/QUO
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir kaç aydır kullanıyorum ve gayet memnunum.
Hiçde alakası yok benim LG TV gayet Miracast ı güzel başka markalar yapmıyor

Oyla:

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49

Sizin LG TV Miracast' ı gayet güzel, onu anladık ta başka markalar neyi yapmıyor ?

Oyla:

Asln0110

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi note3
Konular
11
Ekranı tv'ye yansıttıktan sonra video izlerken tv'de donarak gösteriyor. Ancak aynı anda telefond donma olmuyor. Televizyon Samsung 40F6470. Diğer telefonlarda ve tabletlerde bu sorun olmuyor. Bu sorun yalnızca bende mi var acaba? Daha önce bunu deneyimlemiş arkadaşlar deneyimlerini ve önerilerini paylaşırlarsa sevinirim.
başka model telefonlarda deniyorum sizin bu bahsettiklerinizin hiç biri olmuyor

Benim yeğenimin Samsung edge 7 var TV ye yansıtma yapıyorum hiçbir kasma donma duraklama yapmıyor üstelik ekran uyuma modunda bile çalıyor..mi note3 un kapasitesi daha yüksek olmasına rağmen donma yapıyor ses ciriltili ve bazen görmüyor TV yi

Oyla:

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
başka model telefonlarda deniyorum sizin bu bahsettiklerinizin hiç biri olmuyor

Benim yeğenimin Samsung edge 7 var TV ye yansıtma yapıyorum hiçbir kasma donma duraklama yapmıyor üstelik ekran uyuma modunda bile çalıyor..mi note3 un kapasitesi daha yüksek olmasına rağmen donma yapıyor ses ciriltili ve bazen görmüyor TV yi
O zaman cihazınızla alâkalı bir sıkıntı var.

Oyla:

Asln0110

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi note3
Konular
11
O zaman cihazınızla alâkalı bir sıkıntı var.
Cihazı ritzy garantisine gönderdim fakat onlar sifirlayip denediler düzeltildi gönderiyorlar ama hala aynı telefondan çok memnunum fakat bu özelliği çok kullandığım için sıkılıyorum bu durumdan

Oyla:

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
O zaman size bahsettiğim AnyCast görüntü aktarım kitini kullanacaksınız. Benim televizyonumda screen mirroring özelliği olmadığı için ben kullanıyorum ve ziyadesiyle memnunum.
Link:

Oyla:

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Hocam bugün yaklaşık 3 saat film izledim ilk 15 dakika dediğiniz gibi ufak takilmalar vardı. Ancak sonrasında normal bir şekilde izleyebildim.

Benimde bir problemim var ekrani yansitiyoruz ancak koseler tam olarak oturmuyor. Özellikle çektiğin oldugu kisim daha kalin bir sekilde siyah ekran olarak yansıyor.
Var mi bu konu ile ilgili bilgisi olan?

Kullandığınız uygulamanın ve oyunun çentik ile desteği olup olmadığını gösteriyor bu durum.

Ben asphalt 9 ile tam ekran oynarken
chrome üzerinden film izleyince sizin dediğiniz gibi kalın bir siyah ekran oluşuyor.

Oyla:
Üst Alt