Pil süresi az maalesefSon sürümde pil süreleriniz nedir arkadaslar bana çabuk nitiyor gibi geldi.
Eskiden 1 gün kullanıma yetiyordu. Arabaya zırt pırt takınca pilim bozuldu. Yeni aldım. O da sabah 9 da şarjdan alıyorum. Akşam 5 e kadar zor gidiyor. Eskiden sabah 8 den akşam 10 a kadar gidiyordu.Son sürümde pil süreleriniz nedir arkadaslar bana çabuk nitiyor gibi geldi.
Aynı sorun bendede var orjinal pille degiştirmeyi düşünüyorum, 2 sene oldu iyi bile gitti aslındaPil süresi az maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eskiden 1 gün kullanıma yetiyordu. Arabaya zırt pırt takınca pilim bozuldu. Yeni aldım. O da sabah 9 da şarjdan alıyorum. Akşam 5 e kadar zor gidiyor. Eskiden sabah 8 den akşam 10 a kadar gidiyordu.
Orjinal pili nereden temin etmeyi düşünüyorsunuz acabaAynı sorun bendede var orjinal pille degiştirmeyi düşünüyorum, 2 sene oldu iyi bile gitti aslında
Arastırıyorum şuan bulursam haber veririm orjinsl diye satılan çoğu yan sanayi malesrfOrjinal pili nereden temin etmeyi düşünüyorsunuz acaba
Aynen. Su an pil bozuldu. 2 ayda sisti. Gonderdim. Garanti varmis. Ama 2 ay sonra yine bozulabilir de. Mi 8 iyi cihaz.Arastırıyorum şuan bulursam haber veririm orjinsl diye satılan çoğu yan sanayi malesrf