Yardım Mi 8 unlock başvurusu tamamlanmış mi hesabı brick işlemi testi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Merhaba dostlar mi 8 telefonu migrostan aldım. Haliyle unlock kilidi açık bir şekilde geldi. Dün gece telefonuma rom atarken yanlışlıkla unlock kilidini kapattım ve cihazım brick oldu. Hem forumumuzda hem de yabancı sitelerde araştırma yaptım fakat şuanda başarı bir sonuç bulunmuyor. Fakat forumda birisinin başına aynı durum gelmiş ve dün gece unlock tools programıyla tekrardan unlock işlemi yapıp cihazına rom kurulumunu başarıyla tamamlamış. Fakat ben cihazı başta da belirttiğim gibi unlock başvurusu yapmadığım için şuanda unlock tools programıyla tekrardan bl kilidini açamıyorum. Sizlerden ricam bana mi 8 için unlock başvurusunu tamamlamış bir mi hesabı vermeniz ve test etmem. Güven probleminiz var ise Teamviewer ile bilgisayarıma bağlanıp kendiniz yapabilirsiniz. Bu işlemin başarılı olma şansı hayli az farkındayım ama olursa forumda birçok arkadaşa faydalı olacağı kanaatindeyim. İyi bayramlar :)

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
O konuda bilgim yok maalesef

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size anlattığım yöntem ile bir deneyin eğer olursa zaten kimseye ücret odemenize gerek yok.
dediğiniz yere yazdım ama konuyu soru cevap kısmına taşıdılar sanırım bizim sıkıntıya destek verilmiyor

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
25 dolara 24 saatlik hesap var hocam biliyorsun ama işlemi kim yapacak?

Bu nasıl yapıcaz güvenebilirmiyiz tek çare bu gibi

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
burada yetkili hesap almadan yüklemenin bir yolu var ama maalesef indirme linkini koymamış

Oyla:

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Unlock ettik diyelim mecburen Çin romu mu kurmak gerekiyormuş?

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Unlock ettik diyelim mecburen Çin romu mu kurmak gerekiyormuş?
Hayır istediğiniz romu kurabilirsiniz ben mi10 kurarken brick etmiştim sadece unlock ettim mi10 hazır geldi direk

Size tavsiyem telefonu kimseye kargo ile yollamayın. Merdiven altı yerlere güvenip actirmayin bu tamamen şans işi çoğu kişi zaten ilk deneyimini sizin telefonunuzda yapacak o yüzden şuan için biraz sabredin bekleyin acele davranıp durumu daha kötü hale getirme ihtimaliniz yüksek o yüzden içinizi ferah tutun kimse telefonunu düşürdüğü ve kırdığı için yazmadı sonuçta bu yazılımsal bir sorun ve bir şekilde çözülecek.

Oyla:

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Hayır istediğiniz romu kurabilirsiniz ben mi10 kurarken brick etmiştim sadece unlock ettim mi10 hazır geldi direk

Size tavsiyem telefonu kimseye kargo ile yollamayın. Merdiven altı yerlere güvenip actirmayin bu tamamen şans işi çoğu kişi zaten ilk deneyimini sizin telefonunuzda yapacak o yüzden şuan için biraz sabredin bekleyin acele davranıp durumu daha kötü hale getirme ihtimaliniz yüksek o yüzden içinizi ferah tutun kimse telefonunu düşürdüğü ve kırdığı için yazmadı sonuçta bu yazılımsal bir sorun ve bir şekilde çözülecek.
Hocam peki senin açacağın konudaki çözüm test point istiyor mu? Yetkili bir hesap bulup cihazın kasayı açmadan halledebilseydik iyiydi

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Hocam peki senin açacağın konudaki çözüm test point istiyor mu? Yetkili bir hesap bulup cihazın kasayı açmadan halledebilseydik iyiydi

İstemiyor arkadaşa anlattım kısaca MIUI kendi forumunda ki unlock botloader konusuna girin altta hata alıyorsanız bu bölümden konu oluşturun diyor ekran görüntüsü ile oradan konu oluşturup konuyu açıklayın.

Oyla:

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
İstemiyor arkadaşa anlattım kısaca MIUI kendi forumunda ki unlock botloader konusuna girin altta hata alıyorsanız bu bölümden konu oluşturun diyor ekran görüntüsü ile oradan konu oluşturup konuyu açıklayın.
Hocam o bölüme konu oluşturuyoruz adminler siliyor ya da Q&A bölümüne taşıyor konuyu

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt