Yardım Mi 8 unlock başvurusu tamamlanmış mi hesabı brick işlemi testi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Merhaba dostlar mi 8 telefonu migrostan aldım. Haliyle unlock kilidi açık bir şekilde geldi. Dün gece telefonuma rom atarken yanlışlıkla unlock kilidini kapattım ve cihazım brick oldu. Hem forumumuzda hem de yabancı sitelerde araştırma yaptım fakat şuanda başarı bir sonuç bulunmuyor. Fakat forumda birisinin başına aynı durum gelmiş ve dün gece unlock tools programıyla tekrardan unlock işlemi yapıp cihazına rom kurulumunu başarıyla tamamlamış. Fakat ben cihazı başta da belirttiğim gibi unlock başvurusu yapmadığım için şuanda unlock tools programıyla tekrardan bl kilidini açamıyorum. Sizlerden ricam bana mi 8 için unlock başvurusunu tamamlamış bir mi hesabı vermeniz ve test etmem. Güven probleminiz var ise Teamviewer ile bilgisayarıma bağlanıp kendiniz yapabilirsiniz. Bu işlemin başarılı olma şansı hayli az farkındayım ama olursa forumda birçok arkadaşa faydalı olacağı kanaatindeyim. İyi bayramlar :)

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Darısı başınıza

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Maalesef öyle olacak bu gidişle. garantisine götürdüm yetkisiz yazılım dediler cihazı iade ettiler. Tek bir yol var o da yetkili edl hesabı bulmak ama kimsede yok almak için global xiaomiye mail attım ama oradan da birşey çıkmayacak gibi bakalım bekleyeceğiz artık

Global den bu şekilde dönüyorlar

Ekli dosyalar

• IMG_20180901_163811.jpg
    IMG_20180901_163811.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 34
Oyla:

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Arkadaşlar ben de aynı hataya düşüp mi flash da clean and all lock tiki açık halde Miui 10'a yükseltmeye çalıştım bootloop olup duruyor cihaz. En hızlı şekilde nasıl mevcut hesabımı yetkilendirebilirim? Önceki Mi6 cihazımda mi unlock için başvuruda bulunmuşluğum olduğu için galiba yeniden başvurup süreyi başlatamıyorum da. Yeniden nasıl unlock için mevcut hesabımla başvuru yapabilirim?

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Hem özel mesaj hemde buradan yazmayın lütfen eğer gün saymıyor ise verdiği hatayı buradan yazın.

Arkadaşlar ben de aynı hataya düşüp mi flash da clean and all lock tiki açık halde Miui 10'a yükseltmeye çalıştım bootloop olup duruyor cihaz. En hızlı şekilde nasıl mevcut hesabımı yetkilendirebilirim? Önceki Mi6 cihazımda mi unlock için başvuruda bulunmuşluğum olduğu için galiba yeniden başvurup süreyi başlatamıyorum da. Yeniden nasıl unlock için mevcut hesabımla başvuru yapabilirim?

Oyla:

Gurkann73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Aynı durumdan müzdarıbız sadece cıhazlarımız farklı. Redmı note 5 var bendede bl kıtlı.. Globale kaç kere mesaj attım en kısa zamanda yetkı verecegız cozum bulacagız dıyorlar hep aynı şeyler. 12 ağustosta brıck oldu benım cıhazım o tarıhten berı beklıyorum. Tek çare yetkılı bır hesap bulmak o da ıd ıle verılıyordu onceden konuyu kapattılar umarım kısa süre ıcerısınde düzelır. Bırbırımızden haberımız olursa cok ıyı olur. Saygılar.

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Şuan disardayim Kasımm a kısaca tarif ettim ama pazartesi yetki ile ilgili bir konu açıp sizlere nasıl başvuracağınızı resimli olarak anlatacağım önemli olan userid nizin cihaza tanımlı olması değil ise de kayıt ettirmek.

Aynı durumdan müzdarıbız sadece cıhazlarımız farklı. Redmı note 5 var bendede bl kıtlı.. Globale kaç kere mesaj attım en kısa zamanda yetkı verecegız cozum bulacagız dıyorlar hep aynı şeyler. 12 ağustosta brıck oldu benım cıhazım o tarıhten berı beklıyorum. Tek çare yetkılı bır hesap bulmak o da ıd ıle verılıyordu onceden konuyu kapattılar umarım kısa süre ıcerısınde düzelır. Bırbırımızden haberımız olursa cok ıyı olur. Saygılar.

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Yetkili hesap satanlarda varmış ama bir türlü bulamadım açıkçası

Oyla:

Gurkann73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Şuan disardayim Kasımm a kısaca tarif ettim ama pazartesi yetki ile ilgili bir konu açıp sizlere nasıl başvuracağınızı resimli olarak anlatacağım önemli olan userid nizin cihaza tanımlı olması değil ise de kayıt ettirmek.
telefon bu halde ıken user ıd'ımı cıhaza tanımlayabılıyorsam soyleyecegınız her seyı yapmaya hazırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon bu halde ıken user ıd'ımı cıhaza tanımlayabılıyorsam soyleyecegınız her seyı yapmaya hazırım.
ayrıca yetkı ıcın acacagınız konu ıcın de tesekkur ederım hocam kendı adıma.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt