Çözüldü Mi 8 Tam Ekran Animasyon Hatası [ÇÖZÜLDÜ]

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Dün itibariyle MIUI global 9.6.7.0 yükledim uzun zaman sonra MIUI 9 a dönünce anladım ki MIUI 10 denen olay büyük bir kaziktan ibaret.telefonum Mi8 bir süre MIUI 9 da kalicam sanırım MIUI 11 çıkana kadar.
Hocam merhaba, nasıl düşürebildiniz miui sürümünü? hangi sürümden geçtiniz? kısaca anlatabilir misiniz, teşekkürler

sercan25351

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sercan
Cihazım
mi 8
Konular
1
falid hocam telefonumun bootloader kilidi açık antirollback kontrolünü yaptıktan sonra da sürüm düşürme sıkıntısı olmadığını gördüm ve fastboot yöntemiyle istediğim MIUI sürümünü yükledim.miui global 10.2.2.0 dan geçtim .

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
falid hocam telefonumun bootloader kilidi açık antirollback kontrolünü yaptıktan sonra da sürüm düşürme sıkıntısı olmadığını gördüm ve fastboot yöntemiyle istediğim MIUI sürümünü yükledim.miui global 10.2.2.0 dan geçtim .
Tam olarak sıkıntınız neydi bende mi8 var global beta yüklü günü çıkarıyor rahatlıkla sence sürüm düşürmelimiyim 9.1.24 global beta miui10

Cengizhan1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kurt52...
Cihazım
Xiaomi mı 8
Konular
5
Dün başlayan bir animasyon hatası var. Normal de tam ekran kullanırken ana ekrana dönme animasyonu son kullanılanlardan kapatınca da oluyor. Çok gözüme takıldı geri bildirim olarakta gönderdim ama merak ettim bunu yaşayan var mı? Çözümü var mı? Güncelleme bekliycez yine mecbur gibi düşünüyorum. Alta sorunun ufak bir videosunu bırakıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(Buraya yüklemeye çalıştım videoyu ama nedense çıkmadı dosyalar arasında)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Geliştirici ayarlara gir orda en küçük genişliği 400 yap düzeliyor

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Teşekkür ederim, bu arb olayı cihazdan cihaza değişmiyorsa bi kontrol edip ben de düşüreyim bari. tabi önce bl açılmasını beklemek gerek :)

Üst Alt