Yardım mi 8 sebeke ve internet sorunu

yunussstokmak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Tokmak
Cihazım
Xiaomi 14
Meslek
Öğretmen
Konular
6
iyi gunler arkadaslar. iki uc gun once ayfonu kirip mi8e kavusup araniza katilanlardanim. ancak ayfonda yasamadigim bir sebeke sorunum var.

bazen beni arayanlar ulasamiyor ve whatsapp instagram gibi uygulamalara girince bir anda bildirimler yagmaya basliyor. yani telefon arka planda sebeke ve internet baglantisina pek bakmiyor gibi. global rom olmadigindan mi oluyor tam bilemedim sormak istedim. sizce sorun telefon ayarlarindan mi cin romundan mi. yoksa donanimdan mi? (turkce karakterler icin kusura bakmayin. malum cin romu olunca)

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Bendede bu sorunlar mevcut , mobil ag kafasina gore takiliyor bir var bir yok hatta var gibi gozukuyor ama yok bazen arayan ulasamiyor wp acmadan msj gelmiyor . Cozum bulan olursa yardimlasalim
Bende de aynı sorun var. Mobil veri çok sıkıntılı. Sırf bu yüzden türk telekomdan türkcelle geçtim. Yine aynı sorun devam esiyor

Oyla:

bugrahanpala

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğrahan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Hocam merhabalar. Telefonu aldığımdan beri aynı dertten ben de muzdaribim. MIUI 10.2.2 android pie sürümünü birkaç gün önce yükledim. Ancak sorun çözülmemiş gibi gözüküyor. MIUI 10.0.5 sürümüne geçmek istiyorum. Ona da Xiaomi izin vermiyor. Tıkandım kaldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Oyla:

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Arkadaşlar bu sorun neyden kaynaklı telefonu kullanamıyorum adam akıllı hep şebeke yok

Oyla:

kubbanito

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
iyi gunler arkadaslar. iki uc gun once ayfonu kirip mi8e kavusup araniza katilanlardanim. ancak ayfonda yasamadigim bir sebeke sorunum var.

bazen beni arayanlar ulasamiyor ve whatsapp instagram gibi uygulamalara girince bir anda bildirimler yagmaya basliyor. yani telefon arka planda sebeke ve internet baglantisina pek bakmiyor gibi. global rom olmadigindan mi oluyor tam bilemedim sormak istedim. sizce sorun telefon ayarlarindan mi cin romundan mi. yoksa donanimdan mi? (turkce karakterler icin kusura bakmayin. malum cin romu olunca)
Merhaba, bende de benzer sorunlar var. Özellikle arayan kişilerin ulaşamaması çok oluyor. Siz bu sorunu çözebildiniz mi?

Oyla:

sedaturetgen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bende de simi görmüyor gördüğünde de ne arama yapabiliyorum ne de internete girebiliyorum. Servise gönderdiğimde farklı rom attılar düzeldi başka işlem oldumu bilmiyorum. Bu konuda fikri olan arkadaşlar varmıdır acaba

Oyla:
Üst Alt