Yardım mi 8 sebeke ve internet sorunu

yunussstokmak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Tokmak
Cihazım
Xiaomi 14
Meslek
Öğretmen
Konular
6
iyi gunler arkadaslar. iki uc gun once ayfonu kirip mi8e kavusup araniza katilanlardanim. ancak ayfonda yasamadigim bir sebeke sorunum var.

bazen beni arayanlar ulasamiyor ve whatsapp instagram gibi uygulamalara girince bir anda bildirimler yagmaya basliyor. yani telefon arka planda sebeke ve internet baglantisina pek bakmiyor gibi. global rom olmadigindan mi oluyor tam bilemedim sormak istedim. sizce sorun telefon ayarlarindan mi cin romundan mi. yoksa donanimdan mi? (turkce karakterler icin kusura bakmayin. malum cin romu olunca)

vanery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vaner
Cihazım
Mi 8
Konular
1
bende migros dan mi8 aldım şebeke sorunu yaşıyorum. kendi kendine şebeke geliyor gidiyor, internet var bazen yok. kafasına göre takılıyor. ne yaptıysam bir türlü çözüm bulamadım.

Oyla:

vanery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vaner
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar sonu çözdüm. Sim kartımı değiştirdim. operatörünüz ne olursa olsun sim kartınızı değiştirdiğiniz zaman şebeke düzeliyor. nedenini tam anlayamadım ama sim kart değiştirmeden önce ne yaptıysam olmadı. rom attım, modem driver değiştirdim ne yaptıysam olmadı. Sim değişince otomatik olarak açıldı ve full çekmeye başladı.

Oyla:

aydınozdemr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYDIN
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
1
Arkadaşlar bende 1 ay önce mi8 lite aldım. Mobil veri açık iken instagram-facebook haber akışı kendini yenilemiyor. Habertürk uygulaması açılmıyor. Vb. Vb. Neden açılmıyor derseniz bence telefon mobil bağlantı kuramıyor. Wifi'ye geçince ise hiç sorun yok sayfalar açılıyor. Operatörümü aradım bir takım ayarlar yaptılar 1-2 saat düzgün çalıştı. Şimdi ise aynı şekilde devam ediyor. Hattını başka telefona tak dediler de zaten İphone'den hattı çıkaralı 1 ay oldu. Şimdi ise aynı şekilde devam ediyor. Mi 8 lite kafasına göre internet'e bağlanıyor. Tam lazım olacağı zaman navigasyonla yer bulmam gerekirken, mobil veri açık olmasına rağmen internet bağlantınız yok diye uyarı veriyor.

Umarım anlatabilmişimdir.
Ne yapmam gerekir ?
(Telefonu sıfırla temiz bir kurulum yap diyecekseniz? Sıfırlama işlemi de yaptım.)

Oyla:

Kuziko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Bendede bu sorunlar mevcut , mobil ag kafasina gore takiliyor bir var bir yok hatta var gibi gozukuyor ama yok bazen arayan ulasamiyor wp acmadan msj gelmiyor . Cozum bulan olursa yardimlasalim

Oyla:

Lacost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
Adımlari doğru yaptıysan sorun yok demektir bölgeden kaynaklı sorun da olabilir hattın nedir volte açarsan daha az gider tavsiye sesler daha netlesir *#*#86583#*#* gir volte açılır ilk önce başka telefonda 4.5g aktif Edip kodu girebilirsiniz

Oyla:

Abidinbayram

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abidinyo
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Adımlari doğru yaptıysan sorun yok demektir bölgeden kaynaklı sorun da olabilir hattın nedir volte açarsan daha az gider tavsiye sesler daha netlesir *#*#86583#*#* gir volte açılır ilk önce başka telefonda 4.5g aktif Edip kodu girebilirsiniz
Reis hiç bişey anlamadım o kadar anlamıyorum teknolojiden allah razı olsun olduğu kadar artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Oyla:

Lacost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
Peki clap~~clap~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt