9.5.30 da şebeke dışında bir sorun var mı takılma vs.?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deneyen var mı?
9.5.30 da şebeke dışında bir sorun var mı takılma vs.?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deneyen var mı?
Hocam şimdi benim mi8se'de v9.5.23 var. Dolayısıyla hat çekmiyor. Bugün v9.5.30 geldi. Ben şimdi nasıl bir yol izleyeyim. v9.5.30 u indirip NON-HLOS.bin dosyasıni değiştirip mi güncelleyeyim. Yoksa yüklü olan v9.5.23 ü zip ten çıkarıp dosyayı değiştirip mi guncelleyeyim. Değiştirdikten sonra nasıl güncelleyecem onu da söylersen sevinirim.Mi8SE BETA ROMLARDA OLUŞAN ŞEBEKE HATASI ÇÖZÜMÜ
1-Öncelikle en son sorunsuz çalışan 9.5.16 sürümünün rom dosyasını WinRAR programı ile açın.
2-Ardından "NON-HLOS.bin" dosyasını kopyalayın.
3- Şimdi şebeke sorunu olan sürümü klasöre çıkarıp, kopyaladığınız dosyayı burdakiyle değiştirip tekrardan klasörü zip olarak sıkıştırın.
Bu işlemleri yapıp tekrar güncelleme yaparsanız şebeke sorunu kalmadığını göreceksiniz. (YÖNTEM ABDULLAH BAYPINAR'a aittir)
Not: Kendim denemedim. deneyen arkadaşlar geri dönüş yaparsa yararlı olur..
linkteki dosyayı son güncelleme rom dosyası içine atabilirsiniz.. değiştirilecek dosyanın linki;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu şekilde 9.5.30 romu yükledim , şu ana kadar sıkıntı yok.Mi8SE BETA ROMLARDA OLUŞAN ŞEBEKE HATASI ÇÖZÜMÜ
1-Öncelikle en son sorunsuz çalışan 9.5.16 sürümünün rom dosyasını WinRAR programı ile açın.
2-Ardından "NON-HLOS.bin" dosyasını kopyalayın.
3- Şimdi şebeke sorunu olan sürümü klasöre çıkarıp, kopyaladığınız dosyayı burdakiyle değiştirip tekrardan klasörü zip olarak sıkıştırın.
Bu işlemleri yapıp tekrar güncelleme yaparsanız şebeke sorunu kalmadığını göreceksiniz. (YÖNTEM ABDULLAH BAYPINAR'a aittir)
Not: Kendim denemedim. deneyen arkadaşlar geri dönüş yaparsa yararlı olur..
linkteki dosyayı son güncelleme rom dosyası içine atabilirsiniz.. değiştirilecek dosyanın linki;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ilk mesajda paylaşılmışBende mi 9 se var aynı sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebilirim
bende flashlarken hata verdi çalışmadı
Twrp den dalvik cashe wipe yi temizle çalışıyor, bende de aynısı oldu.9.5.30 a güncelleme sonrasında şebeke gitti..Ben de 9.5.16 ya geri döndüm..şebeke geldi ama bu defa mesajlaşma programında hata alıyorum.açılmıyor hiç..başka mesajlaşma programları indirdim hiçbiri çalışmadı...Yeniden 9.5.30 a geçtim mesajlaşma çalıştı ama onda da şebeke yok bildiğiniz gibi..Yeniden 9.5.16 ya döndüm..mesaj çalışmıyor..İlk mesajdaki uygulamayı yaptım.Zipleyip tele attım, ama romu kurma aşamasında Uygun olmayan zip dosyası şeklinde hata aldım. ziplerken ne hata yapıyor olabilirim?yardımcı olabilecek var mı? ya da 9.5.16 da mesaj neden çalışmıyor acaba?