- Adım
- Eren
- Cihazım
- sirius, diting
- Meslek
- ceng
- Konular
- 31
Pilden memnunum ben aslında daha iyi gibi geliyor geri dönüş yapnadım animasyon hariç hiçbir sıkıntı yok
sekronizasyon sıkıntısı varmı hocam whatsapp da sıkıntılar varmış isimleri sekronize etmiyomuş galiba ve aramaları telefon uygulamasını girmeyince de göstermiyomuş galiba aynı zamanda kamera da görüntü bozukluğu varmış sanırım bunları veyahut başka herhangi bir sorun varmı hocam? birde ekran süresi ne kadar aldınız hocamPilden memnunum ben aslında daha iyi gibi geliyor geri dönüş yapnadım animasyon hariç hiçbir sıkıntı yok
Ben cevap vereyim evet kamera da görüntü bozukluğu ve WhatsApp kişi senkronize sorunu mevcut. Pil kullanımı için bir şey demek erken daha 1 saat önce filan fulleyip çektim, yarına belli olur ancak. Arama olayına henüz denk gelmedim.sekronizasyon sıkıntısı varmı hocam whatsapp da sıkıntılar varmış isimleri sekronize etmiyomuş galiba ve aramaları telefon uygulamasını girmeyince de göstermiyomuş galiba aynı zamanda kamera da görüntü bozukluğu varmış sanırım bunları veyahut başka herhangi bir sorun varmı hocam? birde ekran süresi ne kadar aldınız hocam
Teşekkürler hocam. Peki şuan kullanıyosanız geçmeye değer mi?Ben cevap vereyim evet kamera da görüntü bozukluğu ve WhatsApp kişi senkronize sorunu mevcut. Pil kullanımı için bir şey demek erken daha 1 saat önce filan fulleyip çektim, yarına belli olur ancak. Arama olayına henüz denk gelmedim.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla sizin ki yine iyiymiş hocam ben 3 saat alıyorum. Garip.Batarya olarak beni üzmedi açıkçasıGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullanımdan kullanıma değişir diyeceğim ancak bende v12 yüklediğimden beri bir hayli yoğun kullanım yapıyorum yaklaşık 4 gündür. Bakalım revos nasıl olacak, sonu MIUI 11 olacağını bildiğim için indirip deniyorum. Masik rom da iken full backup aldım ona geçeceğim büyük ihtimalleValla sizin ki yine iyiymiş hocam ben 3 saat alıyorum. Garip.
İşin garibide o zaten hocam. Şu garipliğe bakın.Kullanımdan kullanıma değişir diyeceğim ancak bende v12 yüklediğimden beri bir hayli yoğun kullanım yapıyorum yaklaşık 4 gündür. Bakalım revos nasıl olacak, sonu MIUI 11 olacağını bildiğim için indirip deniyorum. Masik rom da iken full backup aldım ona geçeceğim büyük ihtimalleGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir