- Adım
- İsa
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 1
Viper 4 nasıl kurabilirim bu roma?
Yani tahmin ediyorum ki bu telefonla çıktığından beri haşır neşirsinizdir. MIUI ROM'lar arasında 10.3.2 stabil kelimesinin hakkını kesinlikle veren bir sürümdür. E haliyle stabil diye kasıntıları olan ROM yayınlanmamalı. Madem böyle çalışacak hiç yükseltme vermeyin dimi veriyosanız hakkını vererek sununBende yükledim şimdi. Dediğinizin aksine hiç bir problem yok adı gibi gayet stabil. sadece ara sıra ''çok nadir'' kontrol merkezini çekerken ufak bir kasma oluyor. onun haricinde bir problem görmedim ben. dahada iyi olabilir miydi olabilirdi ama buna şükür
Hocam 10.3.2 den şaşmam ben miui 12 falan hikaye stabili görünce denesem mi dedim ama yorumlara bakılırsa hiç gerek yok 20.7.16 sürümüne kadar kullandım kasıntılarla vs uğraşmak istemeyen 10.3.2 sürümüne dönsün. Bir de farkettiğim çok tuhaf bir şey var 10.3.2 nin genel kamera kalitesinde bariz bi şekilde fark var yani daha iyi, gece modu daha iyi ve pro modda pozlama süresini uzattığımda aldığım görüntü aynı ortamda miui 11-12 romlarsa aynı pozlama süresiyle çekilenlerden daha iyi. İlk aklıma gelen bilinçli eskitme oldu.Yani tahmin ediyorum ki bu telefonla çıktığından beri haşır neşirsinizdir. MIUI ROM'lar arasında 10.3.2 stabil kelimesinin hakkını kesinlikle veren bir sürümdür. E haliyle stabil diye kasıntıları olan ROM yayınlanmamalı. Madem böyle çalışacak hiç yükseltme vermeyin dimi veriyosanız hakkını vererek sunun
Kasıntı olmazsa yeni telefon almazsınız maalesefYani tahmin ediyorum ki bu telefonla çıktığından beri haşır neşirsinizdir. MIUI ROM'lar arasında 10.3.2 stabil kelimesinin hakkını kesinlikle veren bir sürümdür. E haliyle stabil diye kasıntıları olan ROM yayınlanmamalı. Madem böyle çalışacak hiç yükseltme vermeyin dimi veriyosanız hakkını vererek sunun
Bizde o yüzden eski sürümde kullanılır diyoruzKasıntı olmazsa yeni telefon almazsınız maalesef
Ayarlar> ekran > çentik ve durum çubuğu. Yeni kontrol merkezini kapat aç yap.Yeni yükledim ama durum çubuğu değişmedi neden acaba