Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

ulemafa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3
Konular
34
bende çalışıyor hocam tam ekran hareketleri
Hocam ilk kurulumdan yarım saat içinde çalışmadı telefon senkronizasyon, eşitleme geri yükleme işlemleri bittikten sonra yeniden başlattım çalıştı doğrudur çalışıyor

mpsbirkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
22
Hocam ilk kurulumdan yarım saat içinde çalışmadı telefon senkronizasyon, eşitleme geri yükleme işlemleri bittikten sonra yeniden başlattım çalıştı doğrudur çalışıyor

her şey iyi güzel de. şu bildirimleri yukarıdan çekerken sol tarafta olması ulaşmasını zor kılıyor. bildirimleri görmek için sağdan çekmemizi sağlayacak bir ayarı var mıdır?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
her şey iyi güzel de. şu bildirimleri yukarıdan çekerken sol tarafta olması ulaşmasını zor kılıyor. bildirimleri görmek için sağdan çekmemizi sağlayacak bir ayarı var mıdır?

ayar var kaldıra biliyorsunuz eskisi gibi de olmaktadır, bildirimler kısmına bakınız

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Romu kuralı sanırım 1 saat falan oldu ilk başlarda olan kasmalar neredeyse komple gitti diyebilirim şuan gayet akıcı güzel pil süresinide anca yarına ölçerim sanırım

Memo63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memo
Cihazım
Mi8 se
Konular
1

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur...

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...

Kurulum

Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Ardından tekrardan Wipe>Format Data (yes) yapıp Reboot>Recovery işlemini yaptıktan sonra romu yükleyebilirsiniz.

İNDİRME BAĞLANTISI

Android File Host

Deneyebilecek durumdaki dostlar deneyip bilgilendirme yapabilir mi ?​
Merhaba hocam ben MIUI 11 eu stabil romdayım wipe yapıp kursam sorun olurmu MIUI 11 de wipe yapıp betadan stabile rahatça geçiyordum beta dan stabilede aynı şekilde geçiyordum stabilden miui12 beta ya geçsem sıkıntı olurmu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Arkadaşlar yaklaşık 3 4 saattir telefonu kullanıyorum MIUI12 romda. Öncelikle modem dosyasını flashlamanız ve temiz kurulum yapmanız şart. Ben çok beğendim arayüzü. Romu kurduktan sonra telefon ilk 10 dakika biraz kastı güncellemeleri filan kurduktan sonra telefon normale döndü. Mıuı11 den kat ve kat daha iyi ve şuan kasmadan Mıuı12 arayüzü kullanabiliyorum. Belki benim farketmediğim küçük hatalar olabilir eger onları gözardı edebilirseniz günlük kullanıma uygun. Benim gözüme çarpan bir hata olmadı.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Evet kurulumu tamamladım ve yaklaşık 3 saat cihazı kendi haline bıraktım. Twrp den modem dosyasını da flashlayarak kurulumu tamamladım. İlk kurulum tamamlanana kadar ufak anlık takılmalar oldu ancak indirmeler ve yüklemeler tamamlanınca Eu Stabil gibi çalışmaya başladı. Eu stabili de biliyorsunuzdur muhtemelen onda da anlık takılmalar ve hafif kasmalar olabiliyordu animasyonlarda. Açıkçası stabil ile aynı olduğunu düşündüğüm için performans olarak, bu romda kalmaya karar verdim. Pil performansı için biraz daha deneyip yorum yapmam daha doğru olur diye düşüyorum. Aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

ulemafa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3
Konular
34
Romu kuralı sanırım 1 saat falan oldu ilk başlarda olan kasmalar neredeyse komple gitti diyebilirim şuan gayet akıcı güzel pil süresinide anca yarına ölçerim sanırım
Aynen öyle ilk kurulum yaptığımda baya soğuk geldi bana kasmalardan dolayı ama şu an 6. Ve 7. saatlerdeyim sıfır kasma doğru dediniz

Üst Alt