- Adım
- semih
- Cihazım
- Mi 12t pro
- Konular
- 12
Denedim. Malesef modem dosyası şartmış..modemsiz çalışıyormu bilmiyorum hocam onu denemedim, modem dosyasını flasladım ilk kurulumda
Denedim. Malesef modem dosyası şartmış..modemsiz çalışıyormu bilmiyorum hocam onu denemedim, modem dosyasını flasladım ilk kurulumda
Hocam ilk kurulumdan yarım saat içinde çalışmadı telefon senkronizasyon, eşitleme geri yükleme işlemleri bittikten sonra yeniden başlattım çalıştı doğrudur çalışıyorbende çalışıyor hocam tam ekran hareketleri
Hocam ilk kurulumdan yarım saat içinde çalışmadı telefon senkronizasyon, eşitleme geri yükleme işlemleri bittikten sonra yeniden başlattım çalıştı doğrudur çalışıyor
her şey iyi güzel de. şu bildirimleri yukarıdan çekerken sol tarafta olması ulaşmasını zor kılıyor. bildirimleri görmek için sağdan çekmemizi sağlayacak bir ayarı var mıdır?
miroom dan mı geçiş yaptınız ?wipe yapmadan direkt olarak 20.3.19'un üzerine kurdum. modem dosyası flashladım açıldı sıkıntı yok.
Merhaba hocam ben MIUI 11 eu stabil romdayım wipe yapıp kursam sorun olurmu MIUI 11 de wipe yapıp betadan stabile rahatça geçiyordum beta dan stabilede aynı şekilde geçiyordum stabilden miui12 beta ya geçsem sıkıntı olurmu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur...
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...
Kurulum
Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Ardından tekrardan Wipe>Format Data (yes) yapıp Reboot>Recovery işlemini yaptıktan sonra romu yükleyebilirsiniz.
İNDİRME BAĞLANTISI
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Android File Host
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Deneyebilecek durumdaki dostlar deneyip bilgilendirme yapabilir mi ?
Aynen öyle ilk kurulum yaptığımda baya soğuk geldi bana kasmalardan dolayı ama şu an 6. Ve 7. saatlerdeyim sıfır kasma doğru dedinizRomu kuralı sanırım 1 saat falan oldu ilk başlarda olan kasmalar neredeyse komple gitti diyebilirim şuan gayet akıcı güzel pil süresinide anca yarına ölçerim sanırım