Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

xorox

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
7
Bu romda wowifi ilk başta çalışıyor şebeke için modem dosyasını yükleyince wowifi hiç çekmiyor. Deneyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu romda wowifi ilk başta çalışıyor şebeke için modem dosyasını yükleyince wowifi hiç çekmiyor. Deneyebilirsiniz.
WiFi yi kapatıp telin kendi internetini aktif edin o zaman görüntülü arayabilirsiniz vowifisi aktif olanları denendi

farukkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 8 se
Konular
7
Vowifinin normalde amacı şebeke çekmediği yerde wifiye bağlanarak arama yapmak. Bunu yapmıyor.

tuncay2929

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tuncay
Cihazım
mi 8SE
Konular
0

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur...

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...

Kurulum

TWRP(Recovery) 3.3.0 ve üstü bir sürüm gereklidir. Farklı bir ROM'dan geçişlerde gerekli dosyalarınızın yedeğini alıp "FORMAT DATA" yapın.
Daha sonra ROM ve sırasıyla modem dosyasını yükleyin.
MIUI 11 beta ya da stabil ROM kullanıcıları Dalvik/Art, Cache ve System bölümlerini silerek (wipe) yükleme işlemini yapabilirler. Data ve internal storage bölümlerini silmediğiniz sürece veri kaybı yaşamayacaksınızdır.

İNDİRME BAĞLANTISI

Modem

Modem dosyasını ROM kurulumun sonrasında her zaman yükleyiniz. Aksi takdirde şebeke gelmeyecektir.​
Merhabalar üstadım benkurulumu yaptım ama şebeke yok diyor modem dosyasını nasıl yukleyecem

xorox

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
7

Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur...

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...

Kurulum

TWRP(Recovery) 3.3.0 ve üstü bir sürüm gereklidir. Farklı bir ROM'dan geçişlerde gerekli dosyalarınızın yedeğini alıp "FORMAT DATA" yapın.
Daha sonra ROM ve sırasıyla modem dosyasını yükleyin.
MIUI 11 beta ya da stabil ROM kullanıcıları Dalvik/Art, Cache ve System bölümlerini silerek (wipe) yükleme işlemini yapabilirler. Data ve internal storage bölümlerini silmediğiniz sürece veri kaybı yaşamayacaksınızdır.

İNDİRME BAĞLANTISI

Modem

Modem dosyasını ROM kurulumun sonrasında her zaman yükleyiniz. Aksi takdirde şebeke gelmeyecektir.​

Hocam yeni sürüm mevcut

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Umuyorum iyice stabil ve pil kullanımı iyi bir hal alıyordur. PE kullanıyorum. GCam fix'te olunca harika bir ROM oldu :D

Üst Alt