Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

kayamert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi8
Konular
0
Hocam bir gariplik seziyorum fakat ne olduğunu kestiremedim. Ara ara, sanki ekranda bir ekran koruyucu varmışcasına ekran kapalıyken sağ ve sol köşelerden yeşil çizgiler kenarlara doğru su kayması gibi gidip yok oluyor, fark ettin mi? Anlayamadım, akıllı kılıf vb ayarları kapattım ama çözemedim şu anlık (4-5 saatte 2-3 kez karşılaştım.)
EDİT: Cahillik işte... :D Sorun sanıyorum, "Bildirimler geldiğinde ve ekran kapalıyken" sekmesinde Ritim seçili olarak geliyormuş. Ekranı aydınlata çevirdim şimdi, biraz takip edince çözdüm işi.

Ayrıca bir gariplikte ekran kilidinden, parmak okutup ekranı açtığında ana ekran bulanık görünüyor, son uygulamaları açıp sistem temizleyince düzeliyor şu an için bunu da iki kez yaşadım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bildirimler geldiğinde ve ekran kapalıyken animasyonu goster acıktır hocam

anilutku

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
6

bildirimler geldiğinde ve ekran kapalıyken animasyonu goster acıktır hocam
Teşekkürler hocam o gün çözmüş ve editlemiştim mesajı aslında ama yinede sağolun.
Tema grafiklerinde kasmalar çok fazla var geçişlerde can sıkıcı boyuta ulaşmak üzere benim adıma, umarım bu hafta çıkan yeni sürümde düzelir.

kayamert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi8
Konular
0
Teşekkürler hocam o gün çözmüş ve editlemiştim mesajı aslında ama yinede sağolun.
Tema grafiklerinde kasmalar çok fazla var geçişlerde can sıkıcı boyuta ulaşmak üzere benim adıma, umarım bu hafta çıkan yeni sürümde düzelir.

geçiş animasyonu animasyon hızı ikinci ekranı taklit et hepsini kapalı yaparsan donma kasma olmaz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçiş animasyonu animasyon hızı ikinci ekranı taklit et hepsini kapalı yaparsan donma kasma olmaz hocam
ayarları ekrandaki gibi yaparsanız sorun olmayacaktır saygılar

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Mi globe 10.3.2 candır..
Dönüp dolaşıp geldiğim nokta hep bu..Malesef en son sorunsuz akıcı hızlı ve uzun kullanılabilen tek rom.

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayarları ekrandaki gibi yaparsanız sorun olmayacaktır saygılar

Bu uzun yolu. Erişilebilirlik ayarları içerisinda animasyonları kaldır seçeneğini aktif ederseniz aynı şey olur :)

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Arkadaşlar,

Animasyondaki takılmalar ve tam ekran hareketlerinin onarımı için ekte verdiğim dosyayı indirin. Klasöre çıkarın. . Cihazınızın USB hata ayıklama seçeneklerinin açık olması gerek. ADB sürücüleri zaten hepimizin bilgisayarlarında vardır malum TWRP ler ROM lar çok dinamik bi cihaz kullanıyoruz :).

Klasörün içindekileri C:/adb klasörü içine atın. Boş alanda shitf+sağ fare tuşuna tıklayarak sağ tık menüsünü açın. Daha sonra PowerShell komutu ile çalıştırın. Dosya içerisindeki kodları sırasıyla oraya yazıp sistem başlatıcıyı yükleyin. Root cihaz kullanan arkadaşlarım sadece apk dosyasını alıp SAI gibi 3. parti uygulama yükleyicilerle sistem uygulaması güncellemesi yapabilirler. Burada anlattığım root olmayan cihazlar için sistem uygulaması güncelleme yöntemidir.

Ekli dosyalar

• başlatıcı.rar
    4,6 MB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

notfound81

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım