- Adım
- Selim
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 0
2 ayda pil %5 bile zayıflamaz
Söylediğim şey kullanımla azalması değil zaten.Komple sıfırlanıp kapanması.
2 ayda pil %5 bile zayıflamaz
2,5 ayda 1 kere onun haricinde asla yapmıyorum zaten.Söylediğim şey kullanım için değil,pili bitirip kapattığın için olan şey.Bu zaten xiaomiye özgü bi durum degil.Hangi telefonu alırsan al bu şekilde kapanırsa pilden ömrü gider.
hocam bende de eu beta yüklüydü 8.11.15e geçince mobil veri çalışmaz oldu kaldırdım öyle olunca, sizde durum ne?An itibariyle 8.11.15 sürümüne geçtim... Mükemmel bir stabilite var maşallah diyelim
şuan öyle bir sorun yok telefonda. Telefonu güncelledim evden çıktım akşama kadar mobil veri açıktı bir sorun yaşamadım.hocam bende de eu beta yüklüydü 8.11.15e geçince mobil veri çalışmaz oldu kaldırdım öyle olunca, sizde durum ne?
açmak gerekirse, mobil veri açıkken anca whatsappı kullanabiliyordum tarayıcıya girince internet yok gibi gözüküyordu, twitterda sayfa yenilemiyordu.
bende niye öyle oldu anlamadım ilk defa başıma geldi. sonra da eski sürüme dönmede sıkıntı yaşayınca nette miuipro 10 diye bir rom bulup onu yükledim bu da iyi gibi şarj konusunda ama resmi olmadığı için idarelik dursun dedim. şimdi tekrar 8.11.15i yüklemek için wipe data ve twrpden mi yüklemem gerekiyor yoksa fastboot ile flash mı bilginiz var mı?şuan öyle bir sorun yok telefonda. Telefonu güncelledim evden çıktım akşama kadar mobil veri açıktı bir sorun yaşamadım.
Aynısı bende de oluyor yeni romu yüklerken fastboot da kalıyorŞimdi otodan indi dosya yükle dedi basıtıgımda kpanıyor telefon acılıp fastboot ekranında kalıyor neden böyle oluyor yardım edermisiniz napmam lazım twrp modda gitti telefonumda napmam lazım