ses açma ve p, tuşu ile twrp menüsüne giriş yapar hocam, ekran görüntüsü ekler misin??Bende twrp vardı 8.11.15 yükledim gitmiş şimdi ses acma ve power tuşuna bsıyorum roomu indirdim fastfood mu ne yazıyor kalıyor
Ekliyimses açma ve p, tuşu ile twrp menüsüne giriş yapar hocam, ekran görüntüsü ekler misin??
Ekleyemiyorum ss alamıyorum fastboot yazıyor beklşyorum kapanıyor telefon sonra kendim acıyorumses açma ve p, tuşu ile twrp menüsüne giriş yapar hocam, ekran görüntüsü ekler misin??
Benim şuan ki şarj durumu ve ekran açık kalma süresi eu rom beta 8.11.15
Telefonu Ekim 8 den beri kullanıyorum , evet 1 kere bitti ve kapandı , bir kere yaptım sonuna kadar kullanıp denedim? Neden sordun ?Dostum telefonu kaç aydır kullanıyosun?Ve bataryan hiç komple bitip telefon kapandı mı?
Telefonu Ekim 8 den beri kullanıyorum , evet 1 kere bitti ve kapandı , bir kere yaptım sonuna kadar kullanıp denedim? Neden sordun ?
Eğer 2 ayda pilin %10 - 15 i performans olarak gidecekse yemişim mi yı, ben iPhone kullanırken 2 sene boyunca pilimin ömründen yüzde %85 ti sattığım da. 2 ayda gider mi ?Muhtemelen pilin ömründen %10-15 gitmiştir.Yani yazılım olarak hangisi olursa olsun diğerlerine göre daha az olucaktır.Bunu göz ardı etme diye sorum.
Eğer 2 ayda pilin %10 - 15 i performans olarak gidecekse yemişim mi yı, ben iPhone kullanırken 2 sene boyunca pilimin ömründen yüzde %85 ti sattığım da. 2 ayda gider mi ?
2 ayda pil %5 bile zayıflamazEğer 2 ayda pilin %10 - 15 i performans olarak gidecekse yemişim mi yı, ben iPhone kullanırken 2 sene boyunca pilimin ömründen yüzde %85 ti sattığım da. 2 ayda gider mi ?