Mi 8se'ye bugün itibariyle 10.3.2 yüklemeyi başardım sonunda. Gerçekten çok hızlandı telefon, CPU kullanımında artış olsa da kasılmalar giderilmiş. Teşekkürler Xiaomi
Hocam yardımcı olabilir misin yukleme konusunda nasil bir yol izlemeliyimMi 8se'ye bugün itibariyle 10.3.2 yüklemeyi başardım sonunda. Gerçekten çok hızlandı telefon, CPU kullanımında artış olsa da kasılmalar giderilmiş. Teşekkürler Xiaomi
bende yüklü ekran görüntüsü alıyor hocam9.9.3 yüklü cihazda ekran görüntüsü almıyor. Başka olan varmı bu şekil?
Nedense bende ekran görüntüsü yakalanamadı diyor ama neyse çok önemli değil.bende yüklü ekran görüntüsü alıyor hocam
Hocam bendede aynısı oldu telefonu kapatıp açın olmazsa magiskten bişeyler yüklediyseniz onları kaldırıp deniyinNedense bende ekran görüntüsü yakalanamadı diyor ama neyse çok önemli değil.
Nedense bende ekran görüntüsü yakalanamadı diyor ama neyse çok önemli değil.bende yüklü ekran görüntüsü alıyor hocam
Yeniden başlattım düzeldi Sağolun.Hocam bendede aynısı oldu telefonu kapatıp açın olmazsa magiskten bişeyler yüklediyseniz onları kaldırıp deniyin
Miui11 gelene kadar stabilSizce betamı, stabilmi