- Adım
- Beytullah
- Cihazım
- Mİ12T
- Konular
- 8
yenilikler neler hocam ?
yenilikler neler hocam ?
Beğenmediniz mi hocam yeni romumi8se eu 10.3.2.0 dan 10.3.1.0 dönerbiliyormuyuz yardımcı olabilirmisiniz
Hocam henüz anlam veremediğim garip bir durum var.şöyleki cihaz boşta ve uyku modundayken gelen mesajlarda ekranın sağ ve sol kenarlarında bildirim ışığı benzeri mor mavi karışımı anlık renklenmeler yapıyor.aynı olayı yeni romu flashladıktan sonra cihaz açılırkende yaptı.muhtemelen cihazda bir sorun oluşmuş olabilir durum bundan ibaret.Beğenmediniz mi hocam yeni romu
Cihaz da problem yok.Yazılım problemi bence.Animasyonu kapatırsanız sorun kalmaz.Ortam ekranı-kilit ekranından "Ekran kapalı bildirim geldiğinde"kısmında "Ekranı uyandır" seçerseniz sorun kalmayacaktır.Çünkü bende de çıkıyor ve böyle yapıyorum.Tabii siz "Ekranı uyandırma" yı da seçebilirsiniz.Hocam henüz anlam veremediğim garip bir durum var.şöyleki cihaz boşta ve uyku modundayken gelen mesajlarda ekranın sağ ve sol kenarlarında bildirim ışığı benzeri mor mavi karışımı anlık renklenmeler yapıyor.aynı olayı yeni romu flashladıktan sonra cihaz açılırkende yaptı.muhtemelen cihazda bir sorun oluşmuş olabilir durum bundan ibaret.
Eyvallah hocam sorun giderilmiştir sağolCihaz da problem yok.Yazılım problemi bence.Animasyonu kapatırsanız sorun kalmaz.Ortam ekranı-kilit ekranından "Ekran kapalı bildirim geldiğinde"kısmında "Ekranı uyandır" seçerseniz sorun kalmayacaktır.Çünkü bende de çıkıyor ve böyle yapıyorum.Tabii siz "Ekranı uyandırma" yı da seçebilirsiniz.
hocam o sıkıntı değil çoktandır var o özellik zatenHocam henüz anlam veremediğim garip bir durum var.şöyleki cihaz boşta ve uyku modundayken gelen mesajlarda ekranın sağ ve sol kenarlarında bildirim ışığı benzeri mor mavi karışımı anlık renklenmeler yapıyor.aynı olayı yeni romu flashladıktan sonra cihaz açılırkende yaptı.muhtemelen cihazda bir sorun oluşmuş olabilir durum bundan ibaret.