Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Gmail gelen linke gittim ama indirme butonunu göremiyorum güncelleştirmeleri alın formunu doldurmam mı gerekiyor. Daha önce yükle butonu çalışıyordu ilk defa buradan indiriyorum

Bvrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Gmail gelen linke gittim ama indirme butonunu göremiyorum güncelleştirmeleri alın formunu doldurmam mı gerekiyor. Daha önce yükle butonu çalışıyordu ilk defa buradan indiriyorum
Açılan sayfadan "Try to download anyway" yazısına tıklarsanız indirecektir.

skara35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi note 4
Konular
6
Yükleye bilirsiniz , sorun çıkartmayacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim.Güncelleme işlemini yaptım.Şebeke çalışmadı onun için gerekli işlemleri yaptım çalıştı.Magisk uygulamasını twrp aracılığı işle tekrardan kurmam gerekti sadece.Kolay gelsin.

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Arkadaşlar bende twrp 3.2.3 1227 nolu sürüm yüklü. Ben romu flaşladıktan sonra hangi sürüm twrp yüklemem gerekiyor?

Bahadir78

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Merhaba,cihazım Mi8se üzerinde twrp 3.3.0 0423 twrp kuruluyken eu.rom 10.3.1.0 kuruluyken google play hizmetleri durdu,google maps navigasyon çalışmaz oldu ama yandex navi sorunsuzdu en sonunda yanlışlıkla siriusun çin romunu yükledim açıldı ama twrp den sonra da fastboot ta döngüde kaldı cihaz.
Mecburen miflash ile sirius 10.3.1.0 rom ile flash yapınca açılıyor,tekrar usd debug enable yapıyorum.twrp hangi versiyon yüklersem yükleyeyim yine fastboot ekranına geri dönüyor.her yüklemede twrp yükleme talimatlarını aynen uyguluyorum.wipe,format data ve advanced wipe bölümünü seçip hepsini siliyorum en son reboot yaptığımda yine fastboot ekranına geri dönüyor ve açılmıyor.en sonunda cihazı twrp yüklemeden çin romuyla ingilizce olarak kurdum.10.3.1.0 çin romundan sonra 10.3.1.0 multi_EU rom a geçmek için uygun bir TWRP yokmu? yada yöntemi bulan var mı? Bu arada eski sirius çin romu ile ve eski versiyon twrp ile de aynı sonuç oluyor bunu da denedim.EU rom a dönemiyorum artık.varsa bir çaresi paylaşalım.10.3.1.0 Çin romunda kaldım.Bu arada bu rom da fena değil batarya performansı eu.rom dan daha iyi

Çin romunu yükledikten sonra "sirius_images_8.12.13_20181213.0000.00_9.0_cn" cihazı açmadan şifre girmeden direkt fastboot moduna alın sonra twrp kur 1217 versiyonu.TWRP kurulunca telefonun otomatik açılıp kapanacaktır. sonrasında TWRP den wipeye girin oradan format data var sağ alttan onu seçin gelen ekrana yes deyin onaylayın (not : tüm bunları twrpden hiç çıkmadan yapıyorsunuz geri diyerek TWRP ana ekranına gelerek) şimdi geri gelip seçeneklerden rebbot var sağ altta ona girip recovery seciniz twrp tekrar baslayacak otomatik yapacak telaşlanmayın. wipeye girin tekrar oradan advandec wipeye girin system, data, cache ve dalvik seçip alttaki sürgüyü sağa kaydırın geri gelip indirdiğiniz romu(xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.2.1.0.OEBCNFK_v10-8.1) telefonunuza yükleyin installe girin twrpden hafizaya attıgınız romu seçip flashlayın.
flashlama islemi bittikten sonra sol altta wipe data cache felan yazmasi lazim onu seçip sürgüyü sağa kaydırınız. işlem tamdır en son TWRP nin en son sürümünü telefonunuza yükleyin. bu işlemleri yaptığınızda artık hangi sürüme geçmek isterseniz romu indirin telefonunuza ve twrp den direk install edin sorununuz kalmayacaktır.

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Haftalık beta 9.9.3 kuran oldu mu?

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
bugün mi 8 se cihazıma eu 10.3.2.0 sürümünü şimdilik sorunsuz bir şekilde başaraıyla yükledim.karşılaştığım tek bir sorun oldu mecburen otg üzerinden flashlamak zorunda kaldım.temiz bir kurulum oldu kanaatimce + ve - yönlerini ilerleyen günlerde siz değerli forum dostlaryla paylaşmak ümidiyle.
emeği geçen değerli hocalarıma teşekkürlerimi sunarım.
Sizde de twrp gitti mi hocam?

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
9.9.3 sürümü yayınlanmış, yükledim ama bir fark göremedim

Mi8se kullanıcısı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Stabil 10.3.2 yi yükledim fakat v9.5.16 dan sonra gelen bütün yenilikler gitti. Telefonu nisan ayının sonunda aldığım için eskisini bilmiyorum belki daha da eskiye döndüm. Örnek verecek olursam bildirim çubuğunda hava durumu yok. Sol üst köşede saatin yanında bildirim gelen uygulamaların simgesi vardı şimdi yok. Dosya yöneticisi güncel güzel bi görünüme geçmişti şimdi eski görünüm var. Ana ekrandayken sola çektiğimizde gelen kısayolların olduğu sayfa eski görünümüne döndü. Hat çekmeme sorunu vardı flashlayip düzeltiyorduk. Stabilde sorun yok, hat çekiyor. Haftalık güncellemelerle gelen bazı ufak hatalar vardı, onlar da düzelmiş. Kısacası telefon arayüz olarak nisan ayına geri dönmüş gibi gözüküyor. Güncellemede ziyade geriye dönüş gibi olmuş. İlk görüşlerim böyle. Bazıları kablosuz ekranda sorun yaşamış. Bende olmadı. Stabil güncellemeler hep böyle mi oluyor. Tecrübeliler bildirsin bakalım biz de öğrenelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt