Merhaba,cihazım Mi8se üzerinde twrp 3.3.0 0423 twrp kuruluyken eu.rom 10.3.1.0 kuruluyken google play hizmetleri durdu,google maps navigasyon çalışmaz oldu ama yandex navi sorunsuzdu en sonunda yanlışlıkla siriusun çin romunu yükledim açıldı ama twrp den sonra da fastboot ta döngüde kaldı cihaz.
Mecburen miflash ile sirius 10.3.1.0 rom ile flash yapınca açılıyor,tekrar usd debug enable yapıyorum.twrp hangi versiyon yüklersem yükleyeyim yine fastboot ekranına geri dönüyor.her yüklemede twrp yükleme talimatlarını aynen uyguluyorum.wipe,format data ve advanced wipe bölümünü seçip hepsini siliyorum en son reboot yaptığımda yine fastboot ekranına geri dönüyor ve açılmıyor.en sonunda cihazı twrp yüklemeden çin romuyla ingilizce olarak kurdum.10.3.1.0 çin romundan sonra 10.3.1.0 multi_EU rom a geçmek için uygun bir TWRP yokmu? yada yöntemi bulan var mı? Bu arada eski sirius çin romu ile ve eski versiyon twrp ile de aynı sonuç oluyor bunu da denedim.EU rom a dönemiyorum artık.varsa bir çaresi paylaşalım.10.3.1.0 Çin romunda kaldım.Bu arada bu rom da fena değil batarya performansı eu.rom dan daha iyi