Nasıl olmuş güncelleme ? Kullanımı , pil durumu vs nasıl yükleyelim mi ? HocamMi 8 SE kullanıcısıyım , bu hafta kiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirversionu indirip kurdum twrp ile , şebeke sorunu haala devam ediyor , bende eskisi gibi , 9.5.16 versionun içindeki NON-HLOS.bin dosyasını 9.6.13 ün içine yapıştırıp tekrar twrp ile yükledim şebeke sorunu kalmadı...
Bu miui Pro rom değil ki recovery dosyası pitchblackLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi8se 9.6.13 miuipro
Yükleyen deneyen var mı? Geçelim mi?DEĞİŞENLER 9.6.13
Sistem
Düzeltme - Yeni uzun ekran görüntüsünün problemini düzeltin
Ayar
Optimize Et - Bildirimler ve tam ekran ayarları sayfa değişiklikleri
Xiaomi Bulut Hizmeti
Optimize Et - Bulut hizmeti ana sayfasının soğuk başlama zamanını% 30 kısaltarak optimize edin
Düzeltme - Bazı durumlarda hesaptan çıkarken flashback sorununu çözme
Düzeltme - Xiaomi hesabından çıktığınızda bulut hizmetinin çalışmasının durması sorununu düzeltin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sorun yok hocam yeni sürümde şuan kullanıyorum bi fark göremedim henüzYükleyen deneyen var mı? Geçelim mi?
Sim kart görmeme sorunu çözülmüş mü ?Sorun yok hocam yeni sürümde şuan kullanıyorum bi fark göremedim henüz
Hocam malesef o sorun hâlâ devam ediyor, muhtemelen bundan sonrada olacak o sorun ama neyseki çözümü var 9.5.16 sürümün deki non-hlos dosyasını flashlayip sorunsuz kullanmaya devam ediyoruz şimdilik.Sim kart görmeme sorunu çözülmüş mü ?