- Adım
- Tolga
- Cihazım
- S7 Edge
- Konular
- 41
Beyler muzik dinlerken veya oyundayken mesaj geldigi zaman 1 2 snlik ses azaliyor bunu kapatma gibi bisey var mi
APN ayarlarına baktınız mı? Boş olması durumunda hat çekip mobil veri olmama durumu ile karşılaşılıyor. Önerim APN ayarlarını kontrol edin yoksa bir tane profil oluşturun veri gelecektir.Keşke yarım saat önce yazsaydınız , yuklemezdim.
Mobil veri çalışmıyor.
işin doğrusu oraya bakmak aklıma gelmedi , tekrar beta 9.5.16 ya döndümAPN ayarlarına baktınız mı? Boş olması durumunda hat çekip mobil veri olmama durumu ile karşılaşılıyor. Önerim APN ayarlarını kontrol edin yoksa bir tane profil oluşturun veri gelecektir.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben son romu henüz yüklemeden. Fakat önceki telefonumda böyle cozulebiliyordusiz yeni Apn oluşturarak romu kullanabildinizmi
EditBen son romu henüz yüklemeden. Fakat önceki telefonumda böyle cozulebiliyordu
APN ayarlarına baktınız mı? Boş olması durumunda hat çekip mobil veri olmama durumu ile karşılaşılıyor. Önerim APN ayarlarını kontrol edin yoksa bir tane profil oluşturun veri gelecektir.
Sağolun hocam, hemen deniyorumMi8SE BETA ROMLARDA OLUŞAN ŞEBEKE HATASI ÇÖZÜMÜ
1-Öncelikle en son sorunsuz çalışan 9.5.16 sürümünün rom dosyasını WinRAR programı ile açın.
2-Ardından "NON-HLOS.bin" dosyasını kopyalayın.
3- Şimdi şebeke sorunu olan sürümü klasöre çıkarıp, kopyaladığınız dosyayı burdakiyle değiştirip tekrardan klasörü zip olarak sıkıştırın.
Bu işlemleri yapıp tekrar güncelleme yaparsanız şebeke sorunu kalmadığını göreceksiniz. Alıntıdır.