Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
10.3.1.0 kurdum Twrp ve root gitti. Twrp girmeye çalışınca MI logosunda takılı kalıyor. Artı olarak önceki sürümde gece modu çalışmıyordu o düzeltilmiş. Ayrıca kameraya Dinamik çekim modu gelmiş.
Aynı şekilde. TWRP ve Root gitti. Tekrar nasıl yükleyeceğiz TWRP'yi?
Twrp kötü olmuş tekrar yüklemek gerekecek.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangi twrp ile yükledinz romu ?
Betadan stabil sürüme geçerken sanırım twrp silinecek. Evde bilgisayar yok. Twrp silinmeden geçiş mümkün mü?
TWRP 3.2.3 1217 ile MIUI 10.3.1'e geçtim. Geçtikten sonra TWRP uçtu.
Buradaki konu ile geri yükledim TWRP 3.3.0
Recovery - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı
Şu an sorunsuz çalışıyor her şey.

Stabil Kullananlar direkt geçiş yapabilir. Veya format yapıp yine sorunsuz yükseltebilir.
TWRP kaybolma çökme vs sorun olmaz.

BETA sürümden geçmek isteyenler direkt geçişte sorun yaşar stabil sürüm için twrp yüklemeleri gerekecektir ve temiz kurulum gerekecek.

ssenes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sinan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
TWRP 3.2.3-1217 ile 10.3.1.0 güncellemesini yükledim. Yükleme tamamlandıktan sonra sistemi tekrar başlatmadan TWRP 3.3.0-0423 zip dosyasını mevcut twrp ile yükledim sonra reboot yaptım. Şuan sistem gayet stabil çalışıyor, twrp 3.3.0-0423 de çalışıyor. Gece modu gayet iyi çalışıyor, kameraya dinamik çekim özelliği gelmiş, yine kamerada manuel çekim pro olarak isimlendirilmiş, ekran çentiği gizleme özelliği tekrar gelmiş, acil SOS özelliği gelmiş, yüz kilidi daha hızlı çalışıyor, bluetooth gayet stabil çalışıyor, ortam ekranı görselleri eklenmiş, yüz kilidi açıldıktan sonra kilit ekranında kalma özelliği gelmiş. Şimdilik görebildiklerim bunlar güzel bir güncelleme olmuş.

staffan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
XIAOMİ MI9 SE
Konular
0
TWRP 3.2.3-1217 ile 10.3.1.0 güncellemesini yükledim. Yükleme tamamlandıktan sonra sistemi tekrar başlatmadan TWRP 3.3.0-0423 zip dosyasını mevcut twrp ile yükledim sonra reboot yaptım. Şuan sistem gayet stabil çalışıyor, twrp 3.3.0-0423 de çalışıyor. Gece modu gayet iyi çalışıyor, kameraya dinamik çekim özelliği gelmiş, yine kamerada manuel çekim pro olarak isimlendirilmiş, ekran çentiği gizleme özelliği tekrar gelmiş, acil SOS özelliği gelmiş, yüz kilidi daha hızlı çalışıyor, bluetooth gayet stabil çalışıyor, ortam ekranı görselleri eklenmiş, yüz kilidi açıldıktan sonra kilit ekranında kalma özelliği gelmiş. Şimdilik görebildiklerim bunlar güzel bir güncelleme olmuş.
takılmalar sadece bende mi oluyor anlamadım üst menüde takılma sizde oluyor mu?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
MI8SE_V10.3.1.0.PEBCNXM_v10-9.zip

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2

Hocam aynı şekilde beta dan stabil e geçip twrp.zip dosyasını mevcut twrp üzerinden çıkmadan kurabilir miyim

Thema

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şakir
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
6
10.3.1 kasıyor diyenler var, yükleyen arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur, hangi şekilde kurduğunuzuda yazarsanız daha iyi olur, sıfırdan kurulum mu yoksa 10.2.3 üzerinden direk kurulum mu yaptınız vs. Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt