Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spyserk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
srkn
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
TWRP üzerinden 10.3.1.0 güncellemesini 10.2.3.0 üzerine kurarak wipe dalvik/cache yaptıktan hemen sonra TWRP'nin silinmemesi için TWRP 3.2.3-1217 sürümünü yükledim. Telefon açıldı herşey sorunsuz çalışıyordu fakat TWRP ye tekrar giriş yapamadım. Ben de en son sürüm olaran 3.3.0-0423'ü kurdum ve sorunsuz kullanıyorum.
10.3.1.0 daki güncellemeyle sanırım en son dev versiyonundaki düzeltmeler ve yeni özellikler de gelmiş. Örn. çentik aç-kapa, yüz tanıtıldıktan sonra ekranın direk açılması yerine size yukarı kaydırma seçeneğinin sunulması, gece modu, vs.
Herkese sorunsuz kurulumlar.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Oyun hizlandirici betadaki gibimi ?

staffan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
XIAOMİ MI9 SE
Konular
0
Yeni gelen güncelleme olan 10.3.1.0 ı cihazıma yükledim fakat güncelleme sonrası cihaz ağırlaşmaya başladı durum çubuğunu çekince takılmalar olmaya başladı. Kilit ekranı açılış süresi uzadı fark ettiklerim bunlar ve wipe cache yaparsam belki düzelir diye twrp'yi açmaya çalıştım twrp açılmıyor. Ekstra olarak ayarlar'a acil modu eklenmiş ve ortam ekranına görseller eklenmiş. Kamera kısmında dinamik çekim modu gelmiş hem ön hem arka kameraya ne işe yaradığını pek anlamadım.

Son düzenleme:

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Eski dosyalar siliniyor mu arkadaşlar bu güncelleme de? 10.2.3 ten 10.3.1 e geçmek istiyorum bende.

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Bluetooth sorunu çözüldü mü acaba, önemli olan o. Bluetooth kulaklığımı kullanamaz oldum 10.2.3 e geçince. Bu çözüldü ise takılmaya razıyım gibi :)

staffan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
XIAOMİ MI9 SE
Konular
0
Bluetooth sorunu çözüldü mü acaba, önemli olan o. Bluetooth kulaklığımı kullanamaz oldum 10.2.3 e geçince. Bu çözüldü ise takılmaya razıyım gibi :)
şuanda xiaomi airdots pro modelini kullanıyorum bluetooth kulaklıkta bir sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt