Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Romu merak edenler genel olarak iyi. Pile gelirsek pili iyi. Tek sorun benim gözlemlediğim arada son uygulamalar sekmesinde donma yapıyor. Onun dert etmeyen rahatlıkla yükleyebilir.
EU romda şu an son uygulamalar sekmesinde kasmalar mevcut. Aynı güncel sürümün Globe Rom olanını kurdum. Herhangi bir sıkıntı şimdilik görünmüyor. Bir müddet bunu kullanacağım gibi görünüyor.
EU romda şu an son uygulamalar sekmesinde kasmalar mevcut. Aynı güncel sürümün Globe Rom olanını kurdum. Herhangi bir sıkıntı şimdilik görünmüyor. Bir müddet bunu kullanacağım gibi görünüyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
CHANGELOG 9.4.25
Sistem
Optimize Etme - Bazı cihazlar için Android güvenlik düzeltme eklerini güncelle
Kilit ekranı, durum çubuğu, bildirim çubuğu
Optimize Etme - Rahatsız etme durumunda kilit ekranı yerleşik bildirimi ekle
Düzeltme - Talkback modunun şarj edilmediği ancak istendiği zaman " şarj oluyor "
Düzeltme - Ekran kapandıktan sonra özel durumlarda hala devam etmekte olan sorunu düzeltin.
Kamera
Onarma - Filtrenin ara sıra kararma problemini çözme
Onarma - ara sıra mozaik sorununu çözme
Düzeltme - Çekim öncesi ayna filigran yassılaştırma sorununu çözme
Düzeltme - Öndeki fotoğraf karesini düzeltirken anahtar modunu düzeltin, fotoğrafın hatırlamadığı soruna geri dönün kare
Ağ asistanı
Düzeltme - Trafik sıralamasının durdurulması ve çalışmasının durması sorunu düzeltildi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonraki sürüm, Çin'deki tatil nedeniyle 9.5.9 olacak
ama tatil yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yavaş iniyor diyenlere diğer link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
9.4.25 yükledim sıkıntı bir durum gözükmüyor animasyon düzeltilmiş kullanmaya devam edeceğim bir değişiklik gördüğümde sizinle paylasirim hızı gayet iyi açılışta mi logosu değişmiş yerine yıldırım işareti var
Twrp 1227 ile kuruluyor sorun olmuyor magisk 16.6 kurdum apksi 5.8 kurdum sorunsuz rootlandi
9.4.25 yükledim sıkıntı bir durum gözükmüyor animasyon düzeltilmiş kullanmaya devam edeceğim bir değişiklik gördüğümde sizinle paylasirim hızı gayet iyi açılışta mi logosu değişmiş yerine yıldırım işareti var
Twrp 1227 ile kuruluyor sorun olmuyor magisk 16.6 kurdum apksi 5.8 kurdum sorunsuz rootlandi