- Adım
- 1
- Cihazım
- MIUI 8 se
- Konular
- 19
Hocam ne kadar bekledin açılması için? 15 dk dan fazla sürebilir ilk açılışıSelamlar, dün cihazı aldım her şey tamamdı fakat telefon üzerinden güncelleme yapmak gibi bir hataya düştüm. şu anda mi ekranında takılı kalıyor. nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım. aldığım yer yardımcı olmadı. kafayı yemek üzereyim.
Valla hocam haklısınız şuan dediğin beta rom kullanıyorum sıkıntısızValla kararlı olsun beta olsun
Şuana kadar gördüğüm en iyi rom
Temiz kurulumun etkisi varmı bilmem.
Sabah yaptım güncellemeyi cihaz açılmadı , mi yazısında kaldı.Hocam ne kadar bekledin açılması için? 15 dk dan fazla sürebilir ilk açılışı
Sabit konularda twrp mevcut ordan bakarak yükleyin daha sonra restart atarsınızSelamlar, dün cihazı aldım her şey tamamdı fakat telefon üzerinden güncelleme yapmak gibi bir hataya düştüm. şu anda mi ekranında takılı kalıyor. nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım. aldığım yer yardımcı olmadı. kafayı yemek üzereyim.
Sorunum şu ki, evde windows bilgisayar yok. macbook ile de baya bir zor.Sabit konularda twrp mevcut ordan bakarak yükleyin daha sonra restart atarsınız
beni mahveden cihazı kilitleyen bu yazılımArkadaşlar bu nedir? Daha dün 9.4.18 kurdum,kendi sitesinde de böyle bir sürüm yok şuan?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.