- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Mı 8 se
- Konular
- 0
Benim cihazda mıuı 10.3 by xiaomi.eu 9.2.21 beta var. Sizin paylaştığınız stabil link daha eski bir sürüm müTeşekkürler
Benim cihazda mıuı 10.3 by xiaomi.eu 9.2.21 beta var. Sizin paylaştığınız stabil link daha eski bir sürüm müTeşekkürler
evet sizdekiler pie versiyon android 9.. beni paylaştığım oreo 8.1Benim cihazda mıuı 10.3 by xiaomi.eu 9.2.21 beta var. Sizin paylaştığınız stabil link daha eski bir sürüm mü
şu an en sorunsuzu buIyi akşamlar, en son beta 9.1.3ü yüklemişim sorunsuz bulduğum için de güncelleme almadım daha sonra ama müzik çalarda bi sıkıntı çıktı başka bir sürüm önerir misiniz şarj süresi iyi, sıkıntısız?
bunu daha önce kullandım şarj konusunda çok kötüydü hocam betalar daha iyi o konuda beta sürümlere bakıyorum son ayda iyi bi güncelleme geldi mişu an en sorunsuzu buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ben 12 13 saat ekran süresi alıyorum bu sürümde.en son 10.2.3. geldi ama ondada bazı hatalar olduğu söyleniyor.bunu daha önce kullandım şarj konusunda çok kötüydü hocam betalar daha iyi o konuda beta sürümlere bakıyorum son ayda iyi bi güncelleme geldi mi
bunu daha önce kullandım şarj konusunda çok kötüydü hocam betalar daha iyi o konuda beta sürümlere bakıyorum son ayda iyi bi güncelleme geldi mi
Ben de öyle yapıyorum işte.Güncellemedin önce mi sonra mı? Ben genelde twrpden romu flaşladıktan sonra twrpden çıkmadan rootu atarım. Ve sıkıntı olmuyor.
Mobil veri 5 saat alıyorum benBu sürümde 4gde 8 saat ekran süresi alıyorum ben. Wifide 9 saati geçiyor.
Temiz kurulum yapın hocam.Ben de öyle yapıyorum işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mo
Mobil veri 5 saat alıyorum ben