Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Kimse yardımcı olamıcak sanırım stabil 10.2.2 kurdum twrp yok bilgisayarla olmayacağını söylüyorlar tekrar yükleyebilir miyim veya nasıl yüklerim
Twrp 1102 yi fastboot tan yükkemeyi bilşyor musun ?

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
İsterseniz 2 gün bekleyebilirsiniz yeni sürüm çıkar ya da daha fazla çıldırmak istemiyorum diyorsanız kararlı sürüme geçmenizi tavsiye ederim. Sanırım akşam eve geçince ben de öyle yapacağım. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok ilginç bir pil kullanım ekranı karşıladı beni. Sizinle de paylaşıyorum, buyrun:
2 dk play store kullanımı %30 pil kullanımı clap~~
Kesinlikle çok saçma fakat 2 gün daha bekliycem. Umarım düzelir. Telefon kafayı yedi resmen. Pubg de turboya basınca deli gibi kasıyor oyun.

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
7
son sürümde herkes şarj olayından şikayetçi ayrıca çentik gizleme menüsünü kaldırmışlar. ve TWRP ile root işi çok zorlaştı herkes fastbootta takılıp kalıyor. zaten son 2 sayfayı okusan ne demek istediğimi anlarsın.

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
son sürümde herkes şarj olayından şikayetçi ayrıca çentik gizleme menüsünü kaldırmışlar. ve TWRP ile root işi çok zorlaştı herkes fastbootta takılıp kalıyor. zaten son 2 sayfayı okusan ne demek istediğimi anlarsın.
Güncellemeden önce root atınca fastboot olmuyor. Her güncellemeden sonra kesinlikle tekrar root atarım. Arkadaş atmadığı için fastbootta kaldı. Atınca tekrar düzeldi.

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Fastboot tan denedim pc ye bağlayıp olmuyor
Arkadaşlar bu v10.2.1 dediğiniz link nerede bu sürümde şarj daha iyi mi ben 10.2.2. kurdum şarjı gündüz yüzde 70 lere kadar düşüyor gün içinde sonra gayet iyi bir önceki sürümde daha da mı iyi idi

nebula72

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
MI 8 SE
Konular
13
oreo stabil link burda

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
7
Güncellemeden önce root atınca fastboot olmuyor. Her güncellemeden sonra kesinlikle tekrar root atarım. Arkadaş atmadığı için fastbootta kaldı. Atınca tekrar düzeldi.

Güncellemedin önce mi sonra mı? Ben genelde twrpden romu flaşladıktan sonra twrpden çıkmadan rootu atarım. Ve sıkıntı olmuyor.

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Fastboot tan denedim pc ye bağlayıp olmuyor

Fastboot modda iken bilgisayarımı sağ tıklayıp aygıt yöneticisine tıjladığınızda fastboot moddaki cihazınızj sorunsuz gösteriyor mu ? ( Bilgisayardaki usb fastboot adb vs driverlerin olup olmadığını kontrol için )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt