Soul Browser tavsiye ederimO yeşil bizim nazar boncuğumuz. Dahili browser da bana biraz yavaş geldi. Şimdi alternatifler denemeye karar verdim. Opera touch bakayım nasılmış.
Opera touch gözbebeğim Chrome bile gölgede kaldı diyebilirimO yeşil bizim nazar boncuğumuz. Dahili browser da bana biraz yavaş geldi. Şimdi alternatifler denemeye karar verdim. Opera touch bakayım nasılmış.
Gayet iyi almışsın ben o kadar alamadım aktif kullanımda 5 saat filan anca aldım sayılırArka portre modu için format data yapmaya cesaret edemedim o yüzden yeşil ekrana katlanmak zorundayım bi sürü yedekleme falan ömür törpüsü resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ara pil bilgisi de vereyim soran arkadaşlar var şu an pil %43 ekran süresi 4 saat 44 dakika bayağı iyi değilmi
Şuan 46 kaldı 3 saat 10 dk ama bu aktif kullanım bakalım yeni güncelleme geldi diye foruma çok girip çıktım bir kaç sonra belli olurGayet iyi almışsın ben o kadar alamadım aktif kullanımda 5 saat filan anca aldım sayılır
O zaman tek atışta turnayı gözünden vurmuşum diyebilirim.Opera touch gözbebeğim Chrome bile gölgede kaldı diyebilirim
Ben öyle geçtim mesala hiç kayıp olmadı ama magisk ve modem kurdum magisk gitmişti çünkü modemi de zaten kuruyorum hepMiui11 den gecerken wipe dalvic-cache-system yapsam sadece olur mu.
Deneyen var mı. 10dan 11 e o şekilde veri kaybı madam gecmistim. Modem ve magisk yüklemeye de gerek kalmamıştı.