- Adım
- 6.01
- Cihazım
- Xiaomi mi5s
- Konular
- 1
romu kurdum ama potre modunda yşeil ekran bunu bışekıl duzetme yapabılırmıyız yardımcı olsanız sevınırım teşkurler.
herkezde aynı sorun olmus bende bende hiç bir sorun yokromu kurdum ama potre modunda yşeil ekran bunu bışekıl duzetme yapabılırmıyız yardımcı olsanız sevınırım teşkurler.
Sende düzgün çalışıyorsa benmi kurulumu yapamadım acaba twrp ile yükledim siz ne şekil yüklediniz lütfen yardımcı olurmusunherkezde aynı sorun olmus bende bende hiç bir sorun yok
Hocam Reiwa hocanın bizim telle açtığı konu var fastboot kalanlar için isterseniz onu bakalım özel bir rom ve twrp var onu kurup sonra istediğiniz roma geçebiliyorsunuz denediniz mi hiç ?Merhaba
Arkadaşım Cihazını getirdi bana gün Bu romu kurmak için ne yaparsam yapayım devamlı fastboota gidiyor cihaz denemediğim yöntem kalmadı ilk defa bu durumla karşı karşıyayım.
Dediğiniz gibi 4 Wipe yapıp temiz kurulum yapmıştım bu yorumumu yazdıktan sonra da buraya yazmayı unutmuşum hocam. Şu anda sorunsuz çalışıyor. 12.0.2.0 sürümüne göre gayet akıcı, sekmeler arası geçiş, ana ekran sayfalarındaki akıcılık vs. çok hoş olmuş. Yeni ses ve efektler ile daha da güzel olmuş farklı hissettiriyor. Bluetooth bağlanma ekranındaki bağlantı anında karşımıza çıkan seçeneklerin sekme görünümü vs. değişmiş daha premium hissettiriyor.Merhaba; Romu kurduğunuz zaman, reset atıp twrp ekranına geldiğinizde, oradan 4wipe yapın. Cihazı yeniden başlatmadan romu tekrar flashlayın. Bu yöntem çoğunlukla bu tarz sorunlarda çözüm olur.
O konu çok eski hocam işe yaramaz diye düşünüyorum.Hocam Reiwa hocanın bizim telle açtığı konu var fastboot kalanlar için isterseniz onu bakalım özel bir rom ve twrp var onu kurup sonra istediğiniz roma geçebiliyorsunuz denediniz mi hiç ?