MIUI 12.5 Mi 8 SE Xiaomi EU 12.5.1.0 Stabil

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
38
arkadaşlar telefon trwp yüklerken fast boot da kaldı açılmıyor yardımcı olaniecek var mı
Forumda bu konu ile iligli çok detaylı anlatımlar var ama ben çok kısa özetlim sana

1. miflash indir ordan çin rom'u kur. ( ayarları var miflashın yüklerken telefonu brick olmasın dikkat et sorumluluk sende )
2. çin romu kurulduktan sonra twrp yükle ( ben pitblack yükledim o daha iyi )
3. twrp yüklendikten sonra global romlardan istediğini kurabilirsin.
4. Benim yaşadığım sorunlarda global rom yükleyip wipe yaptıımda rom yükleniyor fakat twrp siliniyordu bidaha rom yüklemek istediğimde bu adımları tekrarlıyordum o yüzden pitch black yükledim sorunum çözüldü.
Rehber - Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama) bu konuyuda detaylı bi oku çözüm olur sana.

m1mutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
mi 8 see
Konular
0
Forumda bu konu ile iligli çok detaylı anlatımlar var ama ben çok kısa özetlim sana

1. miflash indir ordan çin rom'u kur. ( ayarları var miflashın yüklerken telefonu brick olmasın dikkat et sorumluluk sende )
2. çin romu kurulduktan sonra twrp yükle ( ben pitblack yükledim o daha iyi )
3. twrp yüklendikten sonra global romlardan istediğini kurabilirsin.
4. Benim yaşadığım sorunlarda global rom yükleyip wipe yaptıımda rom yükleniyor fakat twrp siliniyordu bidaha rom yüklemek istediğimde bu adımları tekrarlıyordum o yüzden pitch black yükledim sorunum çözüldü.
Rehber - Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama) bu konuyuda detaylı bi oku çözüm olur sana.üsta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstat şuan itibari ile çin romunu yükledim yardımlarınız için çok teşekkür ederim uykusuz geçen bir gece stres cabası şimdi sıra geldi 12.5.1 global romu yüklemeye bu rom da flahs ile yükleniyor mu

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
38
hayır global eu rom'u çin modunda iken twrp kurup twrp üzerinden global rom kurman gerekli. ben twrp yerine pitchblack tavsiye ederim daha sorunsuz.

m1mutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
mi 8 see
Konular
0
telefon gece fast boot da kaldı andiroid 9 miu 10 8.12.13 beta versiyonun da çin romu ve cihaz ingilizceye döndürebildim kaç tane trwp yükledim telefon açılmıyor yada bekliyor uzun süre aç kapa yapınca mi recorver 3.0 geri geliyor bu 12.5.1 romu pc den flashla yükleniyor mu

mhmtnsyz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
dün kurdum, gayet hoşuma gitti lakin bir sıkıntım var; amazon prime video'da daha önce hiç altyazı senkron sorunu yasamiyordum, romu kurduktan sonra bu sorunu yaşıyorum. sebebi ne olabilir sizce?

Scutoid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
AYDIN
Konular
1
Form halkı merhaba, az önce xiaomi.eu_multi_MI8SE_V12.0.2.0.QEBCNXM_v12-10.zip versiyonundan xiaomi.eu_multi_MI8SE_V12.5.1.0.QEBCNXM_v12-10_2.zip geçtim. Sim kartım iki yuvada da çalışmıyor. Modem dosyası gitti muhtemelen. Bana bu sürüm ile uyumlu modem dosyası verebilecek arkadaşım var mı? Sürümü beğendim portre modunda sıkıntı yok büyük ihtimalle uyumsuz modem dosyası yükleyince portre modu bozuluyor.

pres27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Lg g2
Konular
0
Konuyu hazırlayan arkadaşa tşk ederim.
Yaklaşık 1 haftadır konudaki romu kullanıyorum.12.0.1 sürüme göre şarj daha hızlı bitiyor. Telefon ara sıra lag yapıyor. Onun dışında rom güzel çok kullanışlı olmus...

metinkannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bence şarj harika tek sorun portre modu yeşil olması

Emre3465

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bence şarj harika tek sorun portre modu yeşil olması
Açıkçası senle aynı fikirde değilim her güncelleme ile ekran süresi düşüyor ben en iyi ekran süresini ben aktif oyun oynayan biri değilim tabi mi rom 10.3.2 aldım birazda göreceli kavram telefon elimden düşmezse bende rahat 6 saat alırım bu romda ama bende genelde 3:30 ile 4 saat zor oluyor

Rom güzel ama akıcı hakkaten hızlı baya sadece benim hoşuma gitmeyen kitli iken mesajları silme kapalı olması illa kilit açık olmasını istiyor ve sonra evet yada hayır diye soruyor.

Üst Alt