Soru Mi 8 Se vs Mi 8 Lite

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
Başlığı değiştirdim çünkü artık se ve lite arasında kaldım?
Özellik açısından über birşey istemiyorum gene ama kamera olsun yada batarya olsun güzel olsun istiyorum :)
Max serisinden vazgeçme sebebim ise biraz önce gene telefonu düşürdüm üstüne birde koltukla üzerinden geçtim ama gene sapasağlam :) kısacası büyük gelmeye başladı artık

rootlu ve rom'lu olacak vs

-

selamlar,

hali hazırda mi max prime kullanmaktayım, büyük telefona alışığım hatta en uzun süre kullandığım tek telefon max prime oldu :)
bu cihaza öyle bir alıştım ki xiaomi'den daha şaşmam gibi geliyor kullanım ve verimlilik açısından aşırı derecede tatmin ve mutlu edici. bl, root, rom vs anlatmaya gerek yok zaten

şimdi elimdeki bu cihazı (tr cihazı bendeki) elden çıkarıp mi 2000tl'ye mi max 3 siyah kayıtlı yurtdışı cihazı alsam mı? aldığımda ise beni pişman ettirir mi sizce? gerek yoktu über bir farkta yoktu dermiyim?

gözüm bi yandan mi 8 se al diyor, bi yandan max 3 al diyor bir yandan ise mi mix 1 al diyor (ses sorunu yaşarım diye mi mix 1 'den korkuyorum)

kısacası araftayım beni burada çıkartın :)

daha önce kullandığım cihazlar ortalama 5-6 ayda bir değişiyorum
daha öncede note 8-9 haricinde
iphone plus 8 ve üzeri haricinde

teşekkürler

Son düzenleme:

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
resitugur :) güldüm hocam yaa
serdar48 hocam oyun oynamıyorum cihazda yorucu şeylerde yapmıyorum yüklü olan şeyler adaway, uber, scoty, whatsapp, wps, google maps, magisk, vlc, 2 tane banka uygulaması, veryfit pro(süreklü bluetooth açık) e devlet, turkcell hesabım, bunlar yüklü sadece

Oyla:

Leyneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
NecO
Cihazım
Redmi note 5
Konular
0
Sizin Baktığınız Samsung Galaxy tab p1000 dır Belki sizin kafanız kadar olabilir, benim kafam büyüktür
Valla samsung tabletle xiaomi telefonu ayırt edecek kadar gözlerim görüyo Allaha şükür...

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Valla samsung tabletle xiaomi telefonu ayırt edecek kadar gözlerim görüyo Allaha şükür...
Kafadan göze geçtiysek sorun çözülmüştür. Size telefonunuzla mutlu huzur dolu bir hayat dilerim.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Leyneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
NecO
Cihazım
Redmi note 5
Konular
0
Sana koca kafanla mutlu huzurlu hayat dilerim. Neyi kanıtlamaya çalışıyosun anlamadım!

Oyla:

Berkdursun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Yigit
Cihazım
Xiomi Mi 6
Konular
18
Sana koca kafanla mutlu huzurlu hayat dilerim. Neyi kanıtlamaya çalışıyosun anlamadım!
Hocam yanilmiyorsam en basta bu telefonun alinmicagini kanitlamaya calisan sizsiniz :) yani kimse bir sey kanitlamaya calismiyor siz hariç

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Masallah bi ki max 3 satiyorlar saka gibi fiyat.
Telefonun cin fiyati 1300lira ki getirenler daha ucuza getiriyorlardir.
Burda satisi 2100-2200. Bu nasil bir fiyatlandirmadir. Kimseye ikinci bir telefon alamam yazik. Kimseye de onermiyorum. 1700-1800 falan olur anlarim. Dolar yuksek diye dedik, dolar dustu bunlar dusmedi:) Bu yuzden almayacam bu telefonu. Gidip garantili mix 2, asus zenfone 5 falan alacam. Max3 un turkiye fiyatida sacmalik:) bu diger saydigim telefonlara gore tek +si batarya.
Neyse eyyorlamam bu kadar, icimi dokeyim dedim:)

Oyla:

Ersin TURGUT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Mi Max-2
Konular
0
Şu an Mi Max 2 sıfır bile hala 1600-1900 TL arası. Bu telefonu en uygun satan Kipa ve Migros onlarda 2600 TL.
1700-1800 şu an çok zor belki Çin versiyon yurt dışı getirenlerden o fiyata alınabilir ama kayıtla birlikte yine 2000 TL :)

Oyla:

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Telefonum n5 pro. Tablet taşıyorum çantada nöbetlerde serviste falan sürekli dizi, film falan izlerim. Mi max 3 alıp tek cihaz mı yapsam diye düşündüm. Kızılaya bakmaya gittim. Mi max 2 bile çok büyük geldi gözüme. 3 e bakmadım bile. Bence telefon olarak alınmaz.
max 2 tadını almamış standart bir bireyi dinlediniz
iyi günler :)
şaka bir yana hocam bir hafta kullanın diğerleri gözünüze küçük gelecek hele pilim tadını bir alin...

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Elinizde ne var ise, en iyi cihaz o'dur.

Herkes sahip olduğu cihazı güle güle kullansın.

Oyla:
Üst Alt