Soru Mi 8 Se vs Mi 8 Lite

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
Başlığı değiştirdim çünkü artık se ve lite arasında kaldım?
Özellik açısından über birşey istemiyorum gene ama kamera olsun yada batarya olsun güzel olsun istiyorum :)
Max serisinden vazgeçme sebebim ise biraz önce gene telefonu düşürdüm üstüne birde koltukla üzerinden geçtim ama gene sapasağlam :) kısacası büyük gelmeye başladı artık

rootlu ve rom'lu olacak vs

-

selamlar,

hali hazırda mi max prime kullanmaktayım, büyük telefona alışığım hatta en uzun süre kullandığım tek telefon max prime oldu :)
bu cihaza öyle bir alıştım ki xiaomi'den daha şaşmam gibi geliyor kullanım ve verimlilik açısından aşırı derecede tatmin ve mutlu edici. bl, root, rom vs anlatmaya gerek yok zaten

şimdi elimdeki bu cihazı (tr cihazı bendeki) elden çıkarıp mi 2000tl'ye mi max 3 siyah kayıtlı yurtdışı cihazı alsam mı? aldığımda ise beni pişman ettirir mi sizce? gerek yoktu über bir farkta yoktu dermiyim?

gözüm bi yandan mi 8 se al diyor, bi yandan max 3 al diyor bir yandan ise mi mix 1 al diyor (ses sorunu yaşarım diye mi mix 1 'den korkuyorum)

kısacası araftayım beni burada çıkartın :)

daha önce kullandığım cihazlar ortalama 5-6 ayda bir değişiyorum
daha öncede note 8-9 haricinde
iphone plus 8 ve üzeri haricinde

teşekkürler

Son düzenleme:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
1000 liraya geri alın, yabancıya gitmesin

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

1300e verdim 1500 yazmis. Hayirdir diye mesaj attim. Alisamadim istersen geri vereyim dedi:))

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Oyla:

Leyneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
NecO
Cihazım
Redmi note 5
Konular
0
Telefonum n5 pro. Tablet taşıyorum çantada nöbetlerde serviste falan sürekli dizi, film falan izlerim. Mi max 3 alıp tek cihaz mı yapsam diye düşündüm. Kızılaya bakmaya gittim. Mi max 2 bile çok büyük geldi gözüme. 3 e bakmadım bile. Bence telefon olarak alınmaz.

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Telefonum n5 pro. Tablet taşıyorum çantada nöbetlerde serviste falan sürekli dizi, film falan izlerim. Mi max 3 alıp tek cihaz mı yapsam diye düşündüm. Kızılaya bakmaya gittim. Mi max 2 bile çok büyük geldi gözüme. 3 e bakmadım bile. Bence telefon olarak alınmaz.

Alışınca küçük bile geliyor drunk~~ Dizi-Film, Kitap-Ders-Gazete-Dergi okuma, tam ve büyük ekranda oyun oynama, bitmek bilmeyen nöbetlerin sonuna kadar yetecek batarya ve ekran süresi...handshake~~

Oyla:

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
bugün iki cihazıda elime aldım, tasarım olarak açıkcası max 1-2 daha çok tatlı duruyor max 3 'e gelince samsung note 4'den 5'e geçiş gibi ptablet özelliğini yitirmiş, çıkmış ışın kılıcına dönmüş :(

sanırım max 2 alacağım özellik olarak bir tık max 3 öndede olsa max 2 tercihim olacak

şimdide almanyadan kuzenler geliyor xs max mi yoksa note 9 mu getireyim dedi büyük ihtimalle iphone alıp gelince satarım :)

Oyla:

Leyneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
NecO
Cihazım
Redmi note 5
Konular
0
Alışınca küçük bile geliyor drunk~~ Dizi-Film, Kitap-Ders-Gazete-Dergi okuma, tam ve büyük ekranda oyun oynama, bitmek bilmeyen nöbetlerin sonuna kadar yetecek batarya ve ekran süresi...handshake~~
Kafan kadar telefona sen alışırsın belki de ben alışmam. Onu koyacak cep bile bulamazsın çoğu zaman.

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Kafan kadar telefona sen alışırsın belki de ben alışmam. Onu koyacak cep bile bulamazsın çoğu zaman.

Sizin Baktığınız Samsung Galaxy tab p1000 dır Belki sizin kafanız kadar olabilir, benim kafam büyüktür

Oyla:

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
dediğim gibi büyük cihaz kullanma konusunda sorunum yok 188 boyunda iri yapılı koca elli bir eski boksörüm :)

demek istediğim şey 8se mi yoksa max 3 mü . tamamen ayrı cihazlar farkındayım ama arada bi gidip geliyor aklım
hocam bu fiziki tarif ve yapmış olduğunuz spora istinaden,
bir mi max 3 kullanıcısı olarak, siz ne derseniz yanınızdayım.

saygılarımla

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
denizhansen Tabi ki 8e en başta işlemci farkı var Yes~~
Boyut önemli değil işlev önemli demişler :)

Oyla:
Üst Alt